JEWEL SAMAD/AFP/PROFIMEDIA Jewel Samad/Afp/Profimedia
ŠUŠKA SE...

Srebrni Vatreni u Hajduku? Pojavila se priča o velikom transferu, provjerili smo kakva je situacija

Prema našim saznanjima, određeni kontakti između igrača i kluba su postajali, ali...
Piše: SNObjavljeno: 20. prosinac 2021. 14:03

U ponedjeljak se pojavila vijest po kojoj bi na Poljud moglo stići još jedno zvučno ime. S Hajdukom se, naime, povezivalo ime Šime Vrsaljka, srebrnog Vatrenog koji trenutno nosi dres Atletico Madrida.

Dolazak Vrsaljka u Split bio bi ogromna vijest za sve navijače Bijelih, ali čini se da od toga posla, barem u ovim trenucima, neće biti ništa.

Prema našim saznanjima, određeni kontakti između igrača i kluba su postajali, ali od naših izvora u ponedjeljak smo dobili informaciju da Vrsaljko za sada - NE dolazi na Poljud.

Vrsaljko je rođen u Rijeci, a karijeru je počeo u Dinamu koji ga je prvo posudio Lokomotivi da bi zatim igrao tri godine u modrom dresu. Slijedio je odlazak u Genovu pa u Sassuolo i madridski Atletico. Jednu sezonu je Vrsaljko bio na posudbi u milanskom Interu da bi se opet vratio u Atletico. Zbog ozljeda nije igrao puno, a ove sezone ubilježio je 9 nastupa za Atletico, ali samo 331 minutu.

S 29 godina Vrsaljko sigurno još želi igrati na visokoj razini, a hoćemo li ga i iduće godine gledati u dresu španjolskog velikana, tek ćemo vidjeti...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. svibanj 2024 06:26