Nikola Kalinić

 TOM DUBRAVEC/CROPIX Cropix
PROCJENA LIJEČNIKA

Stigla dijagnoza: Evo kada se vraća Nikola Kalinić i hoće li biti spreman za Hajdukovu utakmicu sezone

Što se Grgića tiče, vlada neizvjesnost, zasad je vrlo neizvjesno kada bi se mogao vratiti...
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 11. travanj 2022. 14:12

Nikola Kalinić morao je zbog ozljede napustiti travnjak u sudaru Hajduka sa Šibenikom u četrdesetoj minuti. Nekoliko minuta ranije ostao je ležati na travnjaku, ukazivala mu se pomoć. Kalinić baš nema sreće, nikako da u Hajdukom dresu pokaže sve svoje veliko znanje, a sad je, eto, stigla i ozljeda.

No, nije to ostao samo jedan problem Splićana. Nakon utakmice, trener Valdas Dambrauskas je kazao da se ozlijedio i Lukas Grgić.

image
TOM DUBRAVEC/CROPIX Cropix

Sada se saznalo nešto više o ozljedama Kalinića i Grgića. Lukas Grgić je, dakle, istegnuo preponu, trebat će napraviti dodatne pretrage. Kalinić je nezgodno pao na rame, sumnjalo se na ozljedu ključne kosti, ali srećom, kako saznajemo, nije se dogodilo ništa strašno.

No, još se ne zna kad će se Kalinić vratiti na travnjak, isto važi i za Grgića. Neke optimistične prognoza kazuju da bi Kalinić mogao biti spreman već za utakmicu s Goricom, a najkasnije za veliki derbi s Dinamom 20. travnja na Poljudu.

Kad se radi o Grgiću, tu je neizvjesnost ipak veća, teško je očekivati da će zaigrati protiv Gorice, a upitan je i njegov nastup u toj velikoj utakmici s Modrima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. lipanj 2023 03:22