VOJKO BASIC/ CROPIX Cropix
SLUŽBENA OBJAVA

Stigla je potvrda: Hajdukovi juniori završnicu Lige prvaka igrat će na novoj lokaciji, poznat točan termin utakmice

Čeka ih nastup na stadionu na kojemu se svojevremeno održalo Europsko prvenstvo 2008. godine
Piše: SNObjavljeno: 22. ožujak 2023. 20:33

Finale UEFA Lige mladih ove sezone održat će se na stadionu švicarskog prvoligaša Servettea, Stade de Genève u Ženevi 21. i 24. travnja zbog iznimnog interesa navijača klubova sudionika na turniru, što je dovelo do potrebe za mjestom s povećanim operativnim kapacitetom potvrdili su iz UEFA-e. Stadion prima 30 tisuća navijača te se koristio za potrebe EURO-a 2008. kojemu su domaćin bila Švicarska i Austrija. Na njemu je svoje susrete skupine A protiv Češke i Turske odigrao Portugal kao i spomenute reprezentacije posljednju, međusobnu.

Osam prethodnih izdanja finala UEFA Lige mladih igrano je u Colovray Sports Centeru u Nyonu u Švicarskoj. UEFA je zahvalna na izvanrednoj suradnji s općinom Nyon, odlično obavljenom poslu u pripremama za završni turnir i razumijevanju konačne odluke o promjeni mjesta za ovu priliku - piše na njihovim službenim stranicama.

Hajduk će svoje povijesno polufinale protiv Milana igrati na tom stadionu 21. travnja u 13:00, dok će u kasnijem terminu, u 18:00 drugo polufinale na istom mjestu odigrati Real Madrid i Az Alkmaar, a Nizozemcima je to također prvo polufinale.

Linker
20. travanj 2024 02:02