Šušnić o Ivanušecu

 SUPER7
Nova taktička analiza

Šušnić: Evo kojih 5 faktora je utjecalo na to da Dinamo izdominira Hajduk na Maksimiru!

Posebne pohvale zaslužio je Ivanušec, a dotakli smo se i njegove ‘vatrene’ budućnosti
Piše: PromoObjavljeno: 28. veljača 2023. 18:55

Novi utorak donosi nam novi komentar SuperSport HNL kola i taktičku analizu najvećeg sportskog derbija u Hrvatskoj u sklopu nove epizode našeg Super7 podcasta. Osim anaize jednosmjernog Vječnog derbija, dotakli smo se i ostatka 23. kola najdražeg nam SHNL-a u kojem su se istakli vratar Slavena - Ivan Čović, povratnik u Varaždin - Domagoj Drožđek, te već spomenuti Luka Ivanušec za kojeg je trener Šušnić istaknuo: “Nakon povratka od ozljede i pronalaskom odgovarajuće pozicije, Luka Ivanušec se vratio na reprezentativnu razinu koja nikad nije bila upitna. Slatka briga za Dalića u ovom slučaju što je Ivanušec polivalentan igrač koji može pokriti pozicije osmice, desetke i krila što je jako vrijedna vrlina u današnjem modernom nogometu.”

Više o svemu pogledaj ovdje:

Za kraj Šušnić je istakao: “5 presudnih faktora koji su utjecali ovakav visoki rezultat. Prvenstveno je potrebno istaknuti vidljivu razliku u kvaliteti koja je dodatno izražena ozbiljnim izostancima u rosteru Hajduka. Drugi bitni faktor jest činjenica da je Dinamo upravo u ovom razdoblju ušao u formu, što možemo vidjeti kroz probleme koje su imali u nekoliko ranijih kola. Treći faktor je gard kojim je aktualni prvak ušao u utakmicu. Plavi su se postavili autoritativno i ozbiljno te su otpočetka utakmice dali protivniku do znanja da nema što tražiti na Maksimiru. Četvrti faktor je bitka u sredini terena koju je Hajduk izgubio jer nije nikako mogao iskontrolirati Mišića, Ademija i Baturinu.”

Za kraj posljednji, peti faktor je pitanje taktičke postavke trenera Leke o čemu se dosta raspravlja te će se ta rasprava nastaviti i u budućnosti. Mišljenja trenera Šušnića i ostalih kolega iz Super7 podcasta na tu temu pogledaj ovdje!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 17:23