Dario Melnjak

 PAUN PAUNOVIC Cropix
PEH U UTRCI ZA NASLOV

Težak udarac za Bijele: Jedan od najboljih igrača Hajduka neće igrati ove godine, a možda i do kraja sezone!

Postoje dva scenarija konačne dijagnoze za koju će trebati pričekati novi pregled u utorak ujutro
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 30. listopad 2023. 19:45

Dario Melnjak obavio je večeras pregled ozlijeđenog koljena magnetskom rezonancom i premda zasad nema precizne dijagnoze izvjesno je da je utakmicom u Koprivnici prošlog petka 31-godišnji lijevi bek završio jesensku polusezonu. Melnjak se ozlijedio u susretu sa Belupom prošlog petka, "zaplesalo" je koljeno i nakon pregleda je vidljivo da postoji ruptura, ali ne i fraktura križnog ligamenta koljena.

Postoje dva scenarija konačne dijagnoze za koju će se po svemu sudeći trebati pričekati novi pregled u utorak ujutro. U prvom, onom težem scenariju, Melnjak će otići na operaciju zbog koje bi praktički mogao završiti i sezonu, jer bi imao stanku od šest do osam mjeseci. U drugom, onom optimističnijem, ozljeda bi se mogla rješavati konzervativnim putem što bi iziskivalo najmanje dva mjeseca stanke, ali bio bi spreman za proljetnu polusezonu.

image
ANTE CIZMIC Cropix

U svakom slučaju, težak udarac za ambicije Hajduka, ali i samog Karoglana. Jasno, i za Melnjaka koji u utorak, posljednjeg dana listopada slavi 32. rođendan, a u ponedjeljak je dobio pretpoziv za reprezentaciju. Međutim, sve dobre vijesti prekrila je ozljeda i najave koje ne nikako ne zvuče dobro.

Kraj listopada za nogometaše Hajduka zaista postaje kritičan, jer prošle godine su zadnje listopadske nedjelje u Kranjčevićevoj nastradali Lovre Kalinić i Josip Elez koji se niti nakon 12 mjeseci još nisu vratili u status standardnih prvotimaca. Oporavak im je potrajao dugih osam mjeseci, s naglaskom da je Kalinić također ozljedio ligamente koljena, a Elez je imao problema sa kukom. Godinu poslije u gotovo istom terminu nastradao je Melnjak kojeg također čeka duga stanka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. ožujak 2024 10:08