GORAN MEHKEK Cropix
NAVIJAČKI POHOD

Torcida će pripremiti ‘invaziju‘ na Oberhausen? Hajdukova utakmica sezone prebačena na veći stadion

Dobru vijest dobio je i supertalentirani Luka Vušković, UEFA mu je smanjila disciplinsku mjeru
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 07. ožujak 2023. 15:42

Juniori Hajduka igrat će četvrfinalni dvoboj Lige prvaka mladih protiv Borussije Dortmund na stadionu u Oberhausenu 15. užujka (srijeda) u 18.30 sati, potvrdio je splitskom klubu domaćin susreta.

To znači da će mladi hajdukovci igrati na stadionu kapaciteta 21.318 gledatelja pa će svi navijači splitskog kluba iz Njemačke i okolnih zemalja, te oni koji će doputovati iz Hrvatske, imati prigodu uživo pogledati dvoboj.

Prva opcija je bila da se utakmica igra na trening stadionu Brackel u Dortmundu kapaciteta 2.000 mjesta, ali očito je da su zbog velikog interesa navijača domaćini u dogovoru s Hajdukom i policijom odlučili dvoboj preseliti na znatno veći stadion.

Za Bijele je dobra vijest i što je Luka Vušković dobio umanjenu kaznu, umjesto tri, imat će stanku od dvije utakmice zbog crvenog kartona dobivenog u dvoboju sa Šahtarom. Uspiju li Bijeli proći četvrtifinale u Oberhausenu, Vušković će imati pravo nastupa u polufinalu Lige prvaka mladih gdje bi Bijeli 21. travnja u Nyonu igrali sa boljim iz četvrtfinalnog ogleda Sportinga i Liverpoola.

Linker
28. travanj 2024 17:14