BOZO VUKICEVIC Cropix
TIŠINA, PA OVACIJE

Torcida odala počast velikoj legendi, a onda su krenuli zvižduci s tribina, jednu stvar nisu mogli zaboraviti

Tišina, izviješena fotografija, pa bengalke za legendarnog navijača ‘Bijelih‘
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 18. ožujak 2023. 18:54

Pljesak za Vuškovića na predstavljanju, slabašni za ostale, te uobičajeni zvižduci sucu.To je bilo sve u sudržanoj atmosferi do početka utakmice. Više od 10.000 okupljenih došlo je vidjeti Hajduk u nastojanju da se domogne druge pobjede u nizu, ali Torcida je šutila do prvih minuta dvoboja.

Razlog nije bio u rezultatu, jer navijači Bijelih izvjesili su fotografiju, a pritom su odmah na početku upalili nekoliko bengalki oko portreta Borislava Jelovića-Uše. U subotu poslijepodne sahranjen je jedan od pokretača obnovljene Torcide 70-ih, čovjek koji je bio autor najpoznatijeg transparenta tog doba za splitsku navijačku skupinu ‘Torcida - vaša vira, vaš spas‘ kreiranog pred utakmicu Kupa UEFA Hajduk – Stuttgart odigrane na Poljudu u rujna 1981. godine.

image
BOZO VUKICEVIC Cropix

Ustao se cijeli stadion na noge, pljeskom je ispraćen legendarni navijač iz Torcidine "old school".

image
BOZO VUKICEVIC Cropix

Sjever je i nakon spomena na svog preminulog člana ostao vjeran pjesmi i podršci. Nastavili su glasno bodriti hajdukovce stvarajući ugodnu zvučnu kulisu, pa bi čovjek pomislio da se igrala puno važnija utakmica od dvoboja sa Belupom.

image
BOZO VUKICEVIC Cropix

Pritom su se navijači očito sjećali i zadnjeg dvoboja u Koprivnici, jer svaki dodir s loptom Vinka Solde sa istočne tribine bio je popraćen silnim zvižducima. Nisu stoperu Farmaceuta navijači zaboravili incident sa Livajom iz prošlojesenskih 2:2.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 14:18