Mindaugas Nikoličius

 ANTE CIZMIC Cropix
SN ANKETA

Tražimo vaš sud: Je li Nikoličius ispravno postupio ostavkom s mjesta sportskog direktora Hajduka?

Litavski stručnjak stigao je na Poljud u siječnju 2021. godine, sad je na odlasku
Piše: SNObjavljeno: 11. travanj 2024. 11:45

Mindaugas Nikoličius više ne obnaša funkciju sportskog direktora Hajduka. Nakon što je splitski klub raskinuo suradnju s već bivšim trenerom Mislavom Karoglanom i predsjednikom Lukšom Jakobušićem, sada je kormilo napustio i famozni Mr. Football.

Ovo je samo "točka na i" u potpunom kolapsu splitskog kluba koji je u samo osam dana doživio tri teška poraza, dva od Dinama (po jedan u prvenstvu i Kupu), a zatim i od Rijeke u Jadranskom derbiju krajem prošlog tjedna te se u ovom trenutku nalaze na minus 10 bodova od vodeće momčadi s Kvarnera.

Litavski stručnjak stigao je na Poljud u siječnju 2021. godine, dva mjeseca nakon dolaska Jakobušića. S Bijelima je Litavac potpisao ugovor do ljeta ove godine, a po njegovu isteku više neće stanovati na Poljudu.

U posljednje vrijeme nije uživao preveliku podršku od hajdučkog puka te su zazivali novo rješenje na jednoj od čelnih strateških pozicija u klubu. Sada će uistinu netko novi doći na njegovo mjesto s nadom da će biti nešto uspješniji. Tijekom njegovog boravka Hajduk je, zbrojimo li transfere i posudbe, potpisao više od 30 nogometaša, a najjače karte bačene su na stol ove sezone dolaskom Uremovića, Brekala, Perišića... I tako obećavajuća sezona završila je kolapsom.

U priloženoj anketi pitamo vas, je li Nikoličius ispravno postupio?

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 13:53