Dominik Prpić

 PAUN PAUNOVIC Cropix
MLADE NADE

Trener Hajduka oduševljen jedva punoljetnim talentom, ali i drugim ‘klincima‘: ‘On je fenomenalan igrač!‘

"Zadovoljan sam baš sa svima, ima kod nas potencijala i samo trebamo nastaviti razvoj u tom smjeru"
Piše: JL.Objavljeno: 12. listopad 2022. 19:03

Hajduk je danas u Cvetkovcu slavio protiv Tehničara s 5:1. Prilika je ovo bila i za mlade nade splitske momčadi, 18-godišnji napadač ‘‘bilih‘‘ Ivan Šarić zabio je za 5:0, a trener Mislav Karoglan posebno je pohvalio i njegovog vršnjaka Dominika Prpića koji je na poluvremenu ušao umjesto Darija Melnjaka.

"Odradili smo utakmicu onako kako spada, a tu bi posebno čestitao domaćinu na gostoprimstvu. Danas su priliku dobili neki mlađi igrači i s njima sam jako zadovoljan", rekao je Karoglan pa nastavio, "Zadovoljan sam baš sa svima, ima kod nas potencijala i trebamo dodatno poraditi na uvjetima kako bi oni mogli kvalitetno sazrijevati u igrače kao što se sada razvijaju recimo fenomenalni Prpić (Dominik), danas je Šarić bio odličan, pa i Krolo i vidjet ćemo kako će nastaviti u budućnosti."

Nema vremena za opuštanje jer već za vikend slijedi prvenstveni dvoboj s Goricom, sa što više igrača koji danas nisu bili u konkurenciji za kup, a Karoglan se osvrnuo na ozlijedu Stefana Simića koji se sudario s igračem Tehničara pri samom kraju utakmice, "Vidjet ćemo koliko će trebati šivati, Stefan je veliki borac i on je to kapetanski danas odradio do samog kraja", zaključio je.

"Prvi korak prema obrani titule Rabuzinova sunca je napravljen, ozbiljno smo shvatili utakmicu od početka, kasnije priveli kraju i sad se okrećemo utakmici s Goricom u prvenstvu," komentirao je za klupske medije Ivan Krolo koji je danas zabilježio put nastupio u kupu u Hajdukovom dresu, "Mislim da do sad radimo dobro, na nama mladima je da se dokazujemo i prilika će doći."

Kapetan Tehničara Tomislav Hudak zabio je gol Hajduku.

- Taj gol mi je kruna karijere i pamtit ću ga cijeli život. Pružili smo otpor koliko smo mogli. Dogodila su se možda dva gola koja nismo trebali primiti, možda nismo imali ni sreće, a malo nas je impresionirao i toliki broj gledatelja. U početku smo zato bili u grču, ali smo se kasnije opustili. Bilo je i nekih dobrih akcija, u nekim situacijama smo čak i dobro parirali.

Trener domaćina Kruno Lovrek je dodao:

- Sve je na kraju lijepo završilo. Rezultat je bio u drugom planu, a oproštaj je bio velik i emotivan trenutak za mene. Hajduk mi je došao ovdje, sve se poklopilo, srce mi je puno. Njima je ovo bio malo lakši trening, nama malo teža utakmica, ali rezultat je bio u drugom planu. Moja igra? Bilo je malo više šepanja nego trke, kao trener nisam zadovoljan s Lovrekovih 20 minuta – nasmijao se Lovrek.

Linker
04. svibanj 2024 06:09