Marko Rog u dresu Dinama 2015. godine

 RONALD GORSIC/CROPIX
IMA JAKE PONUDE

U Hajduku bi imao sve, u prvoj momčadi čeka ga i rođak, ali od dolaska bivšeg dinamovca neće biti ništa!

Dva igrača Hajduka trenutno su u fokusu na Poljudu, a jedan dolazak zagolicao je maštu navijača
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 14. srpanj 2022. 15:30

Glasina je puno, a transfera zasad nema na vidiku. Međutim, na Poljudu se “šuška” o interesu Rome za Stipu Biuka. Zanimanje za 19-godišnjeg krilnog napadača ne čudi, ali još uvijek je samo zanimanje bez istaknute svote za odštetu. Interesa za Biuka ima s više strana, no još je Biuk koncentriran samo na Hajduk. Barem dok se ne pojavi neki kupac sa “papirnatom” i nadasve milijunskom ponudom.

Biuk ostaje u Hajduku, a među Bijele neće Marko Rog. Igrač Cagliarija, ex-reprezentativac, ima ponude Sampdorije i Cremonesea. Ima i opcije iz Bundeslige, a Calciomercato nakon svega nabrojanog navodi i Hajduk kao mogućnost povratka u domovinu.

Na Poljudu bi ga rođak Dario Melnjak dočekao raširenih ruku, ali dobro je znano koliko je Rog privržen svom bivšem klubu Dinamu i bez obzira na rodbinske veze nije realno očekivati da će se u HNL vratiti kroz Hajduk. Sve je moguće dok se drukčije ne potpiše, ali nije realno nadati se iz uloge navijača Hajduka.

Treće ime koje se spominje na mercatu jest Emir Sahiti, ali bez kluba i novosti. Priča s HSV-om koju su forsirali njemački mediji očito pripada prošlosti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 20:49