Joško Hajder

 FOTO: NENO
U TIJEKU POTRAGA

U Zagrebu je nestao bivši igrač Hajduka, posljednji put viđen je prije deset dana

Već punih deset dana nitko ne zna gdje je 28-godišnji Joško Hajder, bivši igrač Hajduka
Piše: Hajdi Karakaš JakubinObjavljeno: 09. kolovoz 2022. 13:01

Zadnji put je mladić viđen zadnjeg dana srpnja kada se udaljio u nepoznato sa zagrebačke adrese boravišta, točnije iz stana na Trgu Milovana Zoričića.

Njegov nestanak prijavljen je 31. srpnja, a opis koji je dan policiji je vrlo štur odnosno da je riječ o 28-godišnjem Splićaninu vitkog stasa i visine oko 175 centimetara.

- U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na telefon 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - kažu iz PU zagrebačke koja za Hajderom vodi potragu.

image

Joško Hajder (u dresu s brojem 7)

VLADIMIR DUGANDZIC Cropix

Hajder je prema javnodostupnim informacijama prošao nekoliko klubova, a iz NK Omiš gdje je zadnje igrao kazali su nam da on za njih ne igra već godinama.

- Prije šest godina Joško je bio kod nas. Igrao je pola godine i najednom samoinicijativno zatražio papire i otišao. Čuo sam da je nestao jer su me danas zvali iz Zagreba iz nekog kluba, mislim da je karate klub neki. Joško je bio korektan dečko i fer. Da je u Omišu, vjerujem da bih ga sreo, međutim, doista, nisam ga godinama vidio. Nadam se da će ga naći i da će biti sretan završetak - rekli su nam iz NK Omiš.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
15. travanj 2024 23:06