Laura Vlastelica, Lana Kukavica, Ivana Vlajčević, Filip Krovinović, Rokas Pukštas, Zvonimir Šarlija

 VOJKO BASIC Cropix
NA PREDSTAVLJANJU KALENDARA

VIDEO/FOTO Evo kako su zvijezde Hajduka prošle protiv svoje ženske ekipe: ‘Bolje ovo ne komentirati‘

‘Uvijek je pritisak velik, jer to je Hajduk, ali zato smo i došli tu, da živimo s tim pritiskom‘
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 06. prosinac 2023. 21:29

U adventskom šatoru na splitskom Zvončacu svečano je Hajduk predstavio svoj kalendar za 2024. godinu pod nazivom "Hajduk je lipota".. Prvi put u povijesti na kalendaru se zajedno nalaze prva momčad i ženska ekipa Hajduka.

- Ponosni smo na značaj ženskog nogometa u Hajduku, zato smo i kreirali poseban kalendar – rekla je na predstavljanju kalendara članica uprave Hajduka, Marinka Akrap.

Zabavu za nekoliko stotina okupljenih navijača pružili su Filip Krovinović, Mihael Žaper i Rokas Pukštas koji su zaigrali na "male branke" protiv članica ŽNK Hajduk, Laure Vlastelice, Lane Kukavice i Ivane Vlajčević. Pobijedile su hajdučice 7:4 u revijalnoj utakmici koja je najviše obradovala mlade navijače koji su potom požurili uhvatiti potpise ljubimaca u bijelim dresovima. Prelijep trenutak za predstavljanje kalendara složio se i Filip Krovinović.

- Kao što smo ustanovili, kapa dolje našim hajdučicama, mi ih svi podržavamo. Svi smo zajedno. Komentar? Bolje ne komentirati jer smo izgubili – kazao je Krovinović u revijalnom dijelu.

U onom "natjecateljskom" Krovinović je pričao o utakmici sa Lokomotivom koje je u petak na rasporedu u Kranjčevićevoj.

- Fokusurani smo, to je ono što za što živimo. Svjesni smo uloga, i stvarno smo spremni i idemo po tri boda. Interes? Čekaju se karte u redovima, bit će da su već i rasprodane. Jedva čekamo utakmicu, na dobrom smo putu i samo tako trebamo nastaviti.

Kako se postaviti protiv Lokomotive?

- Postavit se kao svaku utakmicu, mi smo Hajduk, predstavljamo veliki klub. Ulazimo u utakmicu kao favoriti i sve je na nama. Treba se postaviti za pobjedu.

Predstavlja li šest pobjeda zaredom pritisak ili vam je samopouzdanje bitno poraslo?

- Uvijek je pritisak velik, jer to je Hajduk, ali zato smo i došli tu, da živimo s tim pritiskom. Na nama je smo nastaviti ovako – poručio je Krovinović uz dodatak:

- Volio bih zabiti gol, to svakako.

image

Promocija službenog kalendara HNK Hajduk za 2024. godinu na kojem su fotografije kompletne muške momcadi i igračice iz prve ekipe ŽNK Hajduk

VOJKO BASIC Cropix
image
VOJKO BASIC Cropix
image

Laura Vlastelica, Lana Kukavica, Ivana Vlajčević

VOJKO BASIC Cropix
image

Marinka Akrap

VOJKO BASIC Cropix
image
VOJKO BASIC Cropix

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
12. travanj 2024 00:24