Ferro glavna

 SCREENSHOT
FERRO JE STIGAO

Video: Hajduk na originalan način predstavio najzvučnije pojačanje! ‘Dat ću ti ponudu koju ne možeš odbiti‘

Sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius dao mu je ponudu ‘koju ne može odbiti‘.
Piše: S.N.Objavljeno: 31. siječanj 2022. 12:25

Hajduk je doveo novo pojačanje. Portugalski stoper Ferro, punim imenom Francisco Resi Ferreira, doputovao je u Split je prošao liječnički pregled i potom potpisao ugovor s Hajdukom.

Ferro iz Benfice stiže na posudbu do ljeta, s opcijom da ostane još godinu dana. Ako je vjerovati portugalskoj A Boli, ta opcija će se aktivirati ako Hajduk osigura nastup u Europi.

Ferro nije igrao za Benficu u prošlosubotnjem finalu Liga kupa, kojeg su Orlovi izgubili 1:2 od gradskog rivala Sportinga. Ostao je Ferro na klupi, a s tim i na dva nastupa ove sezone.

Podsjetimo, Ferro je bio na meti Osijeka, ali je na kraju Hajduk bio konkretniji. Splitski klub je dolazak portugalskog stopera predstavio zanimljivim videom u kojem sportski direktor Mindaugas Nikoličius pokazuje video navijača Hajduka s rečenicom:

"U redu, nemam izbora. Dat ću ti ponudu koju ne možeš odbiti."

I nije odbio...

"Na posudbu nam stiže igrač koji je produkt Benficine Akademije, bio je član portugalske reprezentacije kroz sve mlađe uzrasne kategorije, a našoj momčadi bi trebao donijeti kvalitetu više. Ponajprije zbog iznimnih nogometnih vještina, ali i iskustva igranja na najvišoj razini nogometa. S Benficom i igračem pregovarali smo već duže vrijeme, osjetili smo veliku strast, motivaciju i želju za napredovanjem te povratkom na raniju razinu kvalitete koju je pokazivao kao jedan od najvećih portugalskih talenata. Odabrao je Hajduk i naš projekt usprkos financijski izdašnijim ponudama te pokazao da se radi o skromnoj i karakternoj osobi kojoj je nogometni razvoj u okruženju našeg kluba na prvom mjestu", opisao je novo Hajdukovo pojačanje Nikoličius za službenu Hajdukovu stranicu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 20:15