Torcida Kup

 SCREENSHOT
POSEBNA VEČER

VIDEO Hajduk na Torcida kupu, Livaja ponovno uzeo mikrofon, poveo pjesmu i poslao snažnu poruku navijačima

Ne treba naglašavati da je dolazak Hajdukovaca bio samo dodatni motiv da se tribine napune i brže nego inače
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 19. srpanj 2023. 22:18

Već nekoliko dana traje Torcida Kup, pravi spektakl koji je kultno igralište u Vukovarskoj ulici pretvorio u sportski centar grada ovih dana, prenosi Slobodna Dalmacija.

No, danas je ipak poseban dan natjecanja. Na društvenim mrežama Torcida kupa su najavili da će im večeras gosti biti nitko drugi nego igrači i predstavnici Hajduka uoči važnog gostovanja u Zagrebu. Ne treba naglašavati da je dolazak Hajdukovaca bio samo dodatni motiv da se tribine napune i brže nego inače.

Koju minutu nakon devet sati, kad je najavljeno, pojavili su se na ulazu. Odmah se sjurila prema njima sva silina mališana, ali i onih starijih, tražeći selfije, potpise, pa makar se i samo javiti svojim junacima.

Popraćeni ogromnom euforijom navijača, nekako su se Hajdukovci probili do terena, a tamo ih je dočekala bakljada i pjesma.

Uzeo je malo kasnije i Livaja mikrofon pa poručio:

Hvala vam na predivnoj atmosferi. Nećemo puno prognozirati i obećavati, samo ćemo vam se zahvaliti. Nismo osvojili Superkup, ali hvala vam na ogromnoj podršci. Idemo u Zagreb još jače ovaj petak", rekao je Livaja pa poveo i pjesmu: "Samo jednu..." A onda je s tribina zagrmilo: "...želju imam, moj živote ludi..."

Ubrzo su opet Hajdukovci bili "opkoljeni", s velikim strpljenjem su igrači ispunjavali sve zahtjeve brojnih navijača. Daleko zadnji je ostao Dario Melnjak, "opalio" je sigurno i stotinu selfija i potpisa, i poklonio isto toliko nezaboravnih uspomena.li u petak na Maksimiru otvaraju prvenstvo protiv Dinama, a navijači su im ovim putem poželjeli sreću i bez sumnje ih ohrabrili uoči velike utakmice.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. svibanj 2024 13:28