Predstavljen je novi Hajdukov dres

 HAJDUK.HR
SVIĐA LI VAM SE?

VIDEO: Hajduk svečano predstavio novi dres, Splićani su njime poslali snažnu poruku navijačima

‘Velika je odgovornost nositi Hajdukov dres. S ovim dresom ta odgovornost postaje još veća!‘
Piše: SNObjavljeno: 30. travanj 2022. 20:09

Hajduk je na svojim internetskim stranicama predstavio novi dres za sezonu 2022./23. U suradnji s tehničkim sponzorom Macronom, splitski je napravio dres napravljen je od 100 % reciklirane plastike.

"Velika je odgovornost, ali i privilegija nositi Hajdukov dres. S novim dresom, ta odgovornost postaje još i veća jer od sada, uz pripadnost Klubu, Gradu i tradiciji, počinje simbolizirati i borbu za očuvanjem okoliša i Jadranskog mora", napisali su iz Hajduka na svojoj stranici. Splićani su povodom predstavljanja ovog dresa snimili i prigodni video gdje su navijačima, ali i svim drugima ukazao na problem korištenja i recikliranja plastičnog otpada.

Za izradu jednog novog Hajdukovog dresa potrebno je 13 plastičnih boca od pola litre. Prednja strana dresa izrađena je od posebne eko tehnološke tkanine, koja slijedi koncept tzv. 'body mapping', a sam dres ima perforacije (rupice) na mjestima gdje se sportaši najviše znoje, te pri tome stvara poseban vizualan efekt koji podsjeća na oklop.

Naravno da se našlo mjesto i za sve one stvari koje su navijači Hajduka navikli da bude na dresu. Na ovratniku sa stražnje strane je ušiven natpis 'Hajduk živi vječno', a na lijevoj strani je silikonski grb splitskog kluba.

image

Detalj s novog Hajdukovog dresa

HAJDUK.HR

image

Detalj s novog Hajdukovog dresa

HAJDUK.HR

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 17:11