Bruno Petković

 Maxsport (screenshot)
NAJBOLJI KOD BIJELIH

VIDEO: Hajdukovac je oduševio i Petkovića. Kapetan Dinama pljeskom nagradio fantastičan potez svog rivala

Nije ni trebao biti na terenu, ali zbog ozljede suigrača uskočio je i briljirao u teškim trenucima za Splićane
Piše: SNObjavljeno: 04. travanj 2024. 10:03

Poznati su finalisti hrvatskog Kupa. Za trofej Rabuzinovog sunca u posljednjim dvjema finalnim utakmicama borit će se Rijeka i Dinamo, nakon što su u srijedu obje momčadi 1:0 pobjedama osigurale prolaz. Utakmica Hajduka i Dinama priredila je znatno otvoreniji dvoboj od onog u subotu, posebno u prvom poluvremenu, kada su Modri propustili mnoštvo velikih prilika kojima su već u potpunosti mogli riješiti pitanje pobjednika.

Najzaslužniji za takav rasplet bio je Hajdukov vratar Ivan Lučić. Čovjek koji je u 18. minuti prisilno zamijenio Lovru Kalinića i sam vuče ozljedu puknutoga meniskusa, te je stoga njegova partija još impresivnija iz tog pogleda.

- Trpio sam to već dugo, ali sada sam samo ja tu od vratara. Ali, kad igraš u ovakvom klubu onda se mora - rekao je Lučić nakon utakmice.

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu.

Lučić je u našoj rubrici "Kako su igrali“ bio najbolje ocijenjeni igrač Hajduka s ocjenom 7,5. Koliko je dobru partiju odigrao vratar Hajduka potvrđuje i reakcija Brune Petkovića u 49. minuti, kada je Dinamov napadač silovito zapucao prema golu Hajduka nakon pogreške Šarlije u obrani. Lučić mu je refleksnom obranom sjajno obranio taj pokušaj, a Petković nije mogao ništa drugo nego sjesti na teren i nasmijati se s pogledom prema Lučiću.

Hajduku u nedjelju slijedi prvenstveni okršaj protiv Rijeke, dok će Dinamo na Maksimiru ugostiti Istru.

Linker
29. travanj 2024 14:13