Ivan Perišić

 ANTE CIZMIC Cropix
VELIČANSTVENA SCENA

VIDEO Hajdukovci žele zaboraviti sve iz derbija, ali ovo nikada: Pogledajte trenutak koji je Poljud dugo čekao

Perišić je na Poljudu bio glavni, ali ne i jedini povratnik na teren
Piše: SNObjavljeno: 03. travanj 2024. 23:29

Hajdukovi navijači nastojat će zaboraviti ogled polufinala Kupa s Dinamom (0:1), no 73. minutu vječno će pamtiti. Sredinom siječnja, točnije 19. dana, Ivan Perišić stigao je na Poljud, a povratak u igru najavljivao se u travnju.

I bi tako, tribine Poljuda su ustale, Šimun Hrgović zaputio se prema klupi, a Perišić zakoračio na travnjak i upisao debitantski nastup za Hajduk. Navijači su povisili ton za pokoji decibel, zapalila se nekolicina baklji u nadi da će hrvatski reprezentativac donijeti preokret. Tu se Bijeli ipak nisu osladili, no kada se umire strasti, uvelike će razmišljati što to Perišić može donijeti u završnici sezone i koliko uopće može odigrati. Mislav Karoglan i igrači nisu mu baš ponudili spektakularan "doček", budući da u prvenstvenu sezonu Perišić s Hajdukom starta na minus sedam u odnosu na vodeću Rijeku.

image

Ivan Perišić

ANTE CIZMIC Cropix

image

Ivan Perišić

ANTE CIZMIC Cropix

Perišić je na Poljudu bio glavni, ali ne i jedini povratnik na teren. Boško Šutalo posljednju je utakmicu za Dinamo odigrao 14. prosinca. U Konferencijskoj ligi protiv Ballkanija nastavio se njegov nesretni niz s ozljedama, da bi Šutalo također dočekao nove minute "El Croaticu". Ušao je u igru u 78. minuti umjesto Sandra Kulenovića, trener Sergej Jakirović odlučio je zatvoriti igru i čuvati tada aktualnih 1:0.

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu.

No, povratnički vrhunac za Dinamove navijače dogodio se u 90. minuti. Petar Sučić napustio je teren, a Marko Rog nastupio prvi put od 30. svibnja prošle godine za Cagliari, iz kojeg je stigao na posudbu da bi oplemenio igru Modrih u završnici sezone.

Eto, toliko se dugo čekalo na ova imena, a u konačnici je sve stalo u 17 minuta za posebne priče najvećeg hrvatskog derbija.

Linker
04. travanj 2024 07:31