Splitska riva obojana u plavo

 Čitatelj
SITNE PROVOKACIJE

Video: Nekad zastava na Sv. Duji, a danas riva obojana u plavo! Navijači Dinama priredili šou u Splitu

Modri će imati ogromnu podršku svojih navijača u poljudskom grotlu
Piše: SNObjavljeno: 11. ožujak 2022. 09:45

Hajduk u subotu u velikom derbiju u 27. kolu Prve HNL dočekuje Dinamo na Poljudu, a dan uoči utakmice svih utakmica navijači Modrih su u rano jutro odlučili iznenaditi Splićane.

Naime, u jutarnjim je satima na splitskoj Rivi zapaljeno 60 plavih dimnih bombi, a to je svojevrsno i mali odgovor na 'provokaciju' koju su Splićani priredili u prosincu prošle godine kada je na trgu Josipa bana Jelačića osvanula Hajdukova zastava.

Još prije deset godina Bad Blue Boysi su Dinamovu zastavu stavili na zvonik Sv. Duje, a Torcida je tada obećala kako će im to vratiti, i jesu. Ovo je samo nastavak zdravog prepucavanja između dviju navijačkih skupina.

Kada je u pitanju ovaj derbi, Dinamo je od Hajduka dobio 1.470 ulaznica. U srijedu negdje oko podneva iz maksimirskog kluba stigla je informacija da su sve ulaznice - rasprodane!

Navala je bila ogromna, ali u to uopće nismo sumnjali. I da je Dinamo dobio mnogo više ulaznica na raspolaganje, sve bi vrlo vjerojatno bile razgrabljene. Modri će imati ogromnu podršku svojih navijača u poljudskom grotlu. Bez obzira na to što će Poljud biti pun do vrha, navijanje BBB-a će se itekako čuti, uvijek je bilo tako.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 10:11