Marko Livaja u Pločama

 BOZIDAR VUKICEVIC Cropix
LUDA SITUACIJA

VIDEO Nije lako biti Marko Livaja: Pogledajte kako je zvijezda Hajduka izgubila živce u moru navijača

Po neke je igrače Hajduka moralo doći čak i klupsko osiguranje
Piše: SNObjavljeno: 31. listopad 2023. 17:08

Svi znamo da Marko Livaja u Dalmaciji ima status božanstva, a koliko je ta ljubav moćna i jaka, pokazuju i scene s današnje utakmice Jadrana i Hajduka u osmini finala Hrvatskog kupa.

I staro i mlado sjatilo se na stadion Jadrana u Pločama gdje je aktualni osvajač Kupa s 2:0 izborio četvrtfinale, a kad je sudac odsvirao kraj, kamera našeg snimatelja ulovila je zanimljivu situaciju.

Navijači su masovno utrčali na travnjak pa se većina igrača Hajduka tek poslije 15-20 minuta uspjela probiti do svlačionica. Po neke je moralo čak doći i Hajdukovo osiguranje, a neki su završili samo u gaćama. Sahiti je tako s travnjaka u svlačionicu odvučen doslovno u donjem rublju.

Naravno, Marko Livaja skoro da se nije mogao obraniti od nasrtaja navijača koji su tražili autograme, selfieje, dijelove opreme..., a situacija je u jednom trenutku i zaiskrila.

Jedan odrasli navijač u moru onih malih, primio je polugolog Livaju za donji dio dresa i povukao ga je prema dole, očito želeći doći do vrijedne memorabilije, ali bila je to, razumljivo, kap koja je prelila čašu.

Livaja je izgubio živce, i ljutito mu u općoj gužvi gestikulacijom pokazao da je pretjerao, na što se navijač pokunjeno udaljio iz vreve.

Možemo samo ustvrditi kako nije danas lako biti Marko Livaja, čak ni u Dalmaciji.

Pogledajte kako su Hajdukovog ‘Boga‘ dočekali u Pločama.

Linker
31. listopad 2023 19:54