Yassine Benrahou novi je igrač Hajduka

 TIKTOK SCREENSHOT
PREDSTAVLJEN KAO ZVIJEZDA

VIDEO: Novi transfer na Poljudu, Hajduk besplatno doveo igrača vrijednog više od dva milijuna eura!

Nakon vratara Ivana Lučića iz Pule, Bijeli su doveli i ofenzivca iz Francuske
Piše: SNObjavljeno: 26. siječanj 2023. 21:03

Yassine Benrahou je novi igrač Hajduka s kojim je potpisao do 2026. godine. Službena potvrda s Poljuda stigla je oko 21:30. Najavio je to ranije putem Tik-Toka sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius koji je otkrio da će se novi igrač sam predstaviti navijačima u prijenosu uživo na tiktoku.

- Momci budite spremni oko 21:30-22. Trebate mi za TikTok live. Imamo posebnog gosta - rekao je Nikoličius u najavi na spomenutoj društvenoj mreži, poručio je Litavac.

@hnkhajdukofficial

Budite spremni, TikTok LIVE! Javite svima! ☎️?

♬ original sound - HNK Hajduk Split

U 21:30 se na TikToku pojavio i sam Benrahou.

- Sretan sam što sam ovdje - rekao je u razgovoru s navijačima na TikToku pa se ukratko predstavio:

- Igram na poziciji desetke, osmice, a ponekad i na krilu. Nosit ću broj 11. Igrao sam u Bordeauxu i Nimesu, a sada Hajduk. Jača mi je lijeva noga. Prošle sam sezone zabio 11 golova i upisao devet asistencija. Livaja ili Messi? Livaja naravno! - poručio je odgovarajući na pitanja navijača.

Pitali su ga i tko mu je idol.

- Volim Cristiana Ronalda, Hazarda, puno igrača...

Dobio je i pitanje što očekuje od Hajduka.

- Borit ćemo se za naslov prvaka i Kup.

Ovaj 24-godišnji ofenzivac iz Nimesa koji prema Transfermarktu vrijedi 2.2 milijuna eura, na Poljud je došao besplatno jer mu na ljeto ističe ugovor, a francuski sastav bi trebao dobiti postotak od idućeg transfera.

Benrahou je tako postao prvo pojačanje Hajduka u ovom zimskom prijelaznom roku. Francusko-marokanski ofenzivac dolazi iz posljednjeplasirane momčadi druge francuske lige. Radi se o igraču koji može igrati i na krilu, a lijeva noga mu je dominantna.

image

Yassine Benrahou novi je igrač Hajduka

SYLVAIN THOMAS Afp

Prošao je školu AC Bondyja gdje je igrao s Kylianom Mbappeom, dok je kasnije nastupao za mlade uzraste PSG-a. U Nimesu je od 2020. godine kada je stigao iz Bordeauxa, najprije na posudbu, a onda i za stalno u transferu vrijednom 1.5 milijuna eura.

Za Bordeaux i Nimes je odigrao ukupno 42 utakmice u francuskoj Ligue 1 i upisao dva gola i četiri asistencije. Prošle je sezone za Nimes zabio 10 golova i upisao osam asistencija u 34 utakmice u Ligue 2, te dodao još dva pogotka i asistenciju u tri utakmice u kupu. Ove je sezone odgirao samo 10 utakmica od kojih je polovicu počeo od prve minute.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. ožujak 2024 07:35