PAUN PAUNOVIC/CROPIX
SLAVLJENIČKI ŠTIMUNG

VIDEO Pogledajte atmosferu na Poljudu! Torcida na zapadu, stadionom se orilo ‘Sretan ti rođendan!‘

Desetak tisuća ljudi, maksimalno koliko je dopušteno, bilo je na tribinama. Pjevao im je Alen Nižetić
Piše: Frane Vulas/Slobodna DalmacijaObjavljeno: 13. veljača 2022. 16:37

Unatoč zatvorenom sjeveru zbog kazne disciplinskog suca i epidemiološkim mjerama, na tribinama Poljuda je za rođendan Hajduka stvorena odlična atmosfera.

Desetak tisuća navijača napravilo je slavljenički štimung, Torcida se smjestila na zapad. A navijače je pred početak zabavljao pjevač Alen Nižetić.

Prije početka susreta orilo se stadionom: „Ja te volim Hajduče!” A odmah potom i: „Sretan ti rođendan!”, piše Slobodna Dalmacija.

Atmosfera na stadionu: (Video Slobodna Dalmacija)

Ozračje uoči utakmice: (Video: Paun Paunović/Cropix)

A čelni ljudi najtrofejnijeg sportskog kolektiva u Hrvatskoj u najjačem su sastavu, po prvi put nakon ustoličenja Lukše Jakobušića na mjesto predsjednika Uprave, došli na Poljud kako bi uživo izrazili čestitku Hajduku za 111. rođendan.

Ispred Vaterpolo kluba Jug Adriatic Osiguranje prisutni su bili predsjednik Tomislav Dumančić, dopredsjednici Željan Konsuo i Pero Kulaš, te član Uprave Marin Kaštelančić i direktor Ognjen Kržić koji su došli bodriti Bijele u prvenstvenom susretu sa Slavenom Belupom, ali I dati podršku svom bivšem predsjedniku Lukši Jakobušiću, a današnjem kapetanu bijelog broda koji je na dobrom putu da vrati Hajduk na stare staze slave.

Svima već dobro znaju kako je Jakobušić dok je bio na čelu vaterpolo giganta iz Dubrovnika osvojio čak osam trofeja za redom, a rekordnih pet u jednoj sezoni.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. svibanj 2024 07:11