Hajdukov najavni video

 HAJDUK TV/SCREENSHOT Hajduk Tv/screenshot
ŽELJA KAO INSPIRACIJA

VIDEO: Pogledajte kako je Hajduk pozvao navijače na utakmicu, na Poljudu odlučili kopirati ideju iz susjedstva

Splitski klub pozvao je navijače na dvoboj s Varaždinom
Piše: SNObjavljeno: 05. svibanj 2024. 07:27

Hajduk u nedjelju od 17 sati u okviru 33. kola HNL-a na Poljudu dočekuje Varaždin, a taj će susret označiti i svojevrsni povratak navijača Bijelih na tribine, nakon što su Splićani prethodne dvije domaće utakmice zbog kazne odigrali pred praznim Poljudom.

Premda ta utakmica ne nosi baš nikakav rezultatski značaj za Hajduk, budući da se Bijeli ne mogu pomaknuti s trećeg mjesta ljestvice (matematički mogu ako upišu sve pobjede do kraja, a Dinamo ili Rijeka izgube sve do kraja), jasno da je Hajduku u cilju privući što više navijača na tribine kako bi inkasirao ponešto novca do kraja sezone.

Shodno tome, splitski je klub na svojem YouTube kanalu objavio šaljivi najavni video u kojem navijač dolazi kod na pregled kod liječnika, koji mu stetoskopom ustanovljuje da mu u srcu odzvanjaju hajdučke navijačke pjesme, a kao terapiju mu propiše odlazak na utakmicu protiv Varaždina.

POGLEDAJTE HAJDUKOV VIDEO:

Premda su prve reakcije navijača izrazito pozitivne, mnogi su shvatili da je riječ o kopiji videa Željezničara, koji je na isti način prije dva mjeseca zvao navijače na dvoboj sa Zrinjskim.

"Trebali ste bar u opisu staviti od koga ste kopirali. Ili da ste bar malo promijenili, a ne sve isto kao kod Želje", samo je jedan od komentara.

POGLEDAJTE VIDEO ŽELJEZNIČARA:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. svibanj 2024 07:27