Kevin Theophile Catherine, Ivan Nevistič, Nikola Kalinić

 

 ANTE CIZMIC Cropix
IGRA SUDBINE

VIDEO Pogledajte situacije za kojima će Hajdukovci žaliti, možda su na kraju i odlučile prvenstvo

Samo sedam minuta nakon pogotka Petkovića mat situaciju s druge strane imao je Hajdukov desni bek
Piše: SNObjavljeno: 01. travanj 2024. 15:20

Subotnji derbi Hajduka i Dinama pripao je zagrebačkom klubu zahvaljujući pogotku Brune Petkovića u 38. minuti. Tim zgoditkom Modri su okrunili generalno bolje prvo poluvrijeme sa svoje strane, i na predah otišli sa žaljenjem što možda još u sudačkoj nadoknadi prvog dijela Baturina nije odveo Modre na još sigurnijih 2:0.

Zaliha od dva pogotka bila je nešto čime su Modri sigurno težili, pogotovo kad pogledamo neke od situacija koje su Bijeli imali za poravnanje rezultata u ovoj utakmici. Samo sedam minuta nakon pogotka Petkovića mat situaciju s druge strane imao je Hajdukov desni bek, Fahd Moufi. Nekoliko dodavanja u polovici Modrih oslobodilo je Livaju da se okrene glavom prema Dinamovom golu, kapetan Hajduka pronašao je utrčalog Moufija, a njegov pokušaj potkopavanja u zadnjoj sekundi s crte je očistio Francuz Maxime Bernauer. Bila je to izgledna situacija koja je mogla vratiti stvari na početak i osigurati da se nastavak utakmice u drugom dijelu krene "od nule".

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu.

Nadalje, situacija za kojom će Hajdukovci žaliti sigurno je ona u 81. minuti, kada je Nikola Kalinić imao sjajnu priliku za pogodak. Nespretna reakcija Teophilea omogučila je da napadač Bijelih istrči sam pred Nevistića, a Dinamov golman je sjajnom refleksnom reakcijom spriječio poravnanje rezultata. U nastavku akcije zapucao je i Benrahou, a njegov pokušaj otišao je preko vrata.

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu.

U svakom slučaju, Modri mogu zahvaliti svojoj defenzivnoj liniji na očuvanoj čistoj mreži, njihove odlične partije mogle bi se pokazati ključnima u konačnom raspletu ove sezone...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. srpanj 2024 07:25