GIUSEPPE MAFFIA Nurphoto Via Afp
POJAČANJE U VEZNOM REDU

Vijest iz Italije koja će obradovati navijače Hajduka: Dolazi li nekadašnji Vatreni na Poljud?

Nikola Moro nije u prvom planu trenera Bologne, a navodno je Hajduk već poslao ponudu talijanskom klubu
Piše: SNObjavljeno: 09. kolovoz 2024. 16:23

Hajduk bi sljedećih dana mogao dobiti veliko pojačanje u veznom redu. Tako barem tvrdi talijanski lokalni medij Calcio Bologna koji donosi da bi Nikola Moro mogao otići na Poljud.

Talijani donose kako se Moro nije nametnuo u momčadi Bologne za vrijeme priprema u Wallesu te nije u prvom planu 46-godišnjeg trenera Vincenza Italiana. Zbog toga bi talijanski klub mogao razmotriti njegov odlazak.

Calcio Bologna tvrdi kako je Hajduk iskazao zanimanje za Moru te nije nemoguće da se vrati u Hrvatsku. Problem za Hrvata bi mogla predstavljati činjenica da je dosta veznjaka Bologne ozlijeđeno. Van stroja su trenutno Michel Aebischer, Kacper Urbanski, Lewis Ferguson i Emil Holm. Ako ga Italiano ne vidi u prvom planu, možda bi mogao u Hajduk.

Moro je karijeru počeo u zagrebačkom Dinamu da bi 2020. za 8,5 milijuna eura prešao u onaj moskovski. U Bologni je od 2022., prvo kao posuđeni igrač da bi ga Talijani kasnije otkupili. Za reprezentaciju Hrvatske odigrao je 45 minuta u prijateljskoj utakmici protiv Bugarske 2022. godine.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. rujan 2024 15:04