Kadar s utakmice: Hajduk - Aluminij

 GORAN SEBELIC Cropix
POGLEDAJTE POGODAK

Vratio se u Hajduk i odmah zatresao mrežu: ‘Klub se promijenio u odnosu na moj prvi boravak‘

Nakon prijateljske utakmice oglasili su se Dominik Prpić i Dragan Blatnjak
Piše: Jurica Radić, SN, HinaObjavljeno: 09. siječanj 2024. 19:47

Nogometaši Hajduka svladali su s 3:0 (1:0) slovenski Aluminij u prvoj pripremnoj utakmici odigranoj u utorak u Umagu, gdje se vodeća momčad Hrvatske nogometne lige nalazi na priprema uoči drugog dijela sezone.

Prvi pogodak postigao je kapetan Hajduka Marko Livaja u 30. minuti. Za 2:0 je u 61. minuti strijelac je bio 19-godišnji branič Dominik Prpić, koji se tijekom zimske stanke vratio u Split s posudbe u slovenskom Radomlju. Konačnih 3:0 u 72. minuti je postavio Filip Krovinović, koji je bio asistent kod drugog pogotka.

Dominik Prpić:

- Drago mi je da sam se vratio s posudbe u Radomlju. Uvjeti za igru su bili malo teški s vjetrom, ali čim smo se zagrijali bilo je lakše. Hajduk se promijenio u odnosu na moj prvi boravak, jača je momčad, ali sigurno ćemo se još dizati kroz pripreme. Pogodak sam postigao desnom nogom, sam sebe sam začudio. Stoperi? Uživam raditi s Elezom, Šarlijom i Uremovićem.

>>> POGOTKE POGLEDAJTE OVDJE <<<

Dragan Blatnjak, pomoćni trener Hajduka:

- Prva prijateljska utakmica, možemo biti zadovoljni, svima smo podijelili minutažu. S taktičkog, tehničkog aspekta možemo biti zadovoljni. Zabili smo tri prekrasna pogotka i nitko zadovoljniji od nas. Moufi lijevi bek? On je jedna od opcija jer Diallo ima tri žuta za Rijeku. Imamo još tri test-utakmice na pripremama da vidimo čime raspolažemo za lijevog beka ako nekog ne dovedemo. Kleinheisler? Svi znamo da je Laszlo provjereni, kvalitetni igrač, koji može igrati više pozicija. Sretni smo što je s nama. Nikola Kalinić? Došao je u dobrom stanju, motiviran je i od njega ćemo imati velike koristi. Kadeti Skoko i Durdov? Oba su igrali dobro, dat ćemo im podršku.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 13:24