Lovre Kalinić se obratio navijačima

 VLADIMIR DUGANDZIC Cropix
ČEKA GA DUG OPORAVAK

‘Za Hajduk se ne morate bojati!‘ Lovre Kalinić se oglasio nakon teške ozljede zbog koje propušta SP

Vratar splitskog sastava je u susretu s Lokomotivom zadobio tešku ozljedu križnih ligamenata
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. listopad 2022. 20:45

Lovre Kalinić se teško ozlijedio na utakmici 15. kola SuperSport HNL-a protiv Lokomotive. Golmanu Hajduka su popucali križni ligamenti, a to znači da ga neće biti oko šest mjeseci pa tako propušta i Svjetsko prvenstvo u Katru na koje je trebao putovati s Hrvatskom.

"Iznimno nam je žao zbog Lovre te mu želimo što brži i što kvalitetniji oporavak. Taj nesretni događaj potvrđuje da je u ovom trenutku najvažnije zdravlje igrača te možemo samo poželjeti da do okupljanja više nemamo vijesti vezanih za ozljede", rekao je izbornik Zlatko Dalić nakon što je objavio širi popis reprezentacije.

Sada se o svemu oglasio i sam Kalinić koji je zahvalio svima na podršci.

"Dragi svi, od jučer sam primio more vaših poruka podrške uz želje za što bržim oporavkom. S obzirom da ne mogu svima odgovoriti, želim vam svima ovako javno zahvaliti, to mi zaista puno znači u ovim trenucima", napisao je Lovre na Instagramu pa nastavio:

"Nažalost i ovakve teške ozljede ponekad su sastavni dio života profesionalnih sportaša. Preda mnom je dug oporavak, ali motiva mi ne nedostaje i siguran sam da ću se vratiti još jači. Za Hajduk se ne trebate bojati, uvijek smo imali dobre vratare, pa tako i sada imamo momke koji će uspješno braniti boje kluba‘‘, poručio je Kalinić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. svibanj 2024 21:20