CROPIX, SN ILUSTARCIJA
SPEKTAKULARNA NEDJELJA

Zagreb slavi titulu, Split osvojeni Kup: Na Maksimiru spektakl, Hajduk povukao potez koji će oduševiti navijače

Spektakularno slavlje na Maksimiru počinje u 16 sati, a na Poljudu je počelo već u 10 sati
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 28. svibanj 2023. 10:00

Dinamo danas igra oproštajnu utakmicu za ovu sezonu, bit će slavljenička, radi se o proslavi naslova prvaka. Svakoga dana su nam stizale vijesti o velikom interesu navijača za maksimirski sraz s Goricom. Posljednja, u trenutku dok smo pisali ovaj tekst u subotu poslijepodne, glasila je da je, uključujući i godišnje karte, prodano oko 18 tisuća ulaznica. Zapadna tribina je rasprodana, ostalo je oko 300 ulaznica za Sjever dolje, ali vjeruje se da će to početka utakmice i to planuti.

image
GORAN MEHKEK Cropix

Očekuje se pravi spektakl na Maksimiru, klub je pripremio i razna iznenađenja za svoje navijače, bit će organizirana fan zona od raskrižja Svetice - Maksimirska cesta prema Ticket pointu u nedjelju s početkom u 16 sati. U fan zoni navijači će se moći zabaviti prije same utakmice uz glazbu i ugostiteljsku ponudu, a pripremljen je i zabavni sadržaj, nagradne igre, facepainting, DJ-a koji će glazbom zabavljati sve prisutne. Po otvaranju stadiona, u 18.15 sati, slavljenički program seli na sam stadion Maksimir. Uz rub terena bit će postavljen Dinamov studio u kojem će biti razgovora s istaknutim osobama iz sportskog svijeta i dinamovcima koji će prokomentirati sezonu na izmaku, a održat će se i mini ceremonija dodjele priznanja najboljem igraču Dinama u proljetnom dijelu sezone. A to je, po izboru navijača, Luka Ivanušec. Poklon za oproštaj dobiti će Kevin Theophile-Catherine, sudac Ivan Bebek...

Po završetku utakmice na terenu će biti postavljena pozornica te upriličena velika ceremonija dodjele medalja i pehara, a igrači Dinama će skupa s navijačima uz spektakularan vatromet proslaviti još jedan osvojen naslov prvaka. Nakon ceremonije proslava ponovno seli u fan zonu pozicioniranu na lokaciji od raskrižja Svetice - Maksimirska cesta prema Ticket pointu, gdje oko 21.30 počinje veliki koncert Zaprešić Boysa.

Vidjeli smo kakva je spektakularna atmosfera vladala na trećoj utakmici završnice futsal prvenstva Hrvatske u domu Dražena Petrovića u kojoj je Futsal Dinamo pobijedio Olmissum. Svi se u Maksimiru nadaju da će veličanstveno biti i danas. Naravno, ponavljamo po ne znamo koji put, da Dinamo ima normalan stadion, a ne ovu rugobnu ruševinu, sve bi vjerojatno izgledalo spektakularnije, ali sigurni smo da će i ovako Dinamov tulum biti sjajan. (do)



Nedjelja uz Bijele na Poljudu od 10 sati

U povodu osvajanja SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa i posljednje utakmice natjecateljske sezone Hajduk - Šibenik, splitski klub organizira prigodni sportsko-zabavni program koji je započeo u nedjelju već od 10 sati.

image
ANTE CIZMIC Cropix

Svim navijačima je od 10 do 16 sati pokraj ‘’galeba’’, ispod istočne tribine Poljuda omogućeno fotografiranje s Rabuzinovim Suncem, trofejem koji su hajdukovci ponovno podigli u Rijeci pobjedom protiv Šibenika. Iz Hajduka pozivaju da povedete svoje najdraže da sebi priskrbe uspomenu koju će dugo pamtiti.

Za zagrijavanje za utakmicu od 12 sati bit će zadužen DJ, u zabavnom parku za djecu i najmlađe organizirane su i nagradne igre uz maskotu Rica koji će se u Fan zoni priključiti od 14 sati. Na stadionu će od 16.15 sati atmosferu za sve generacije navijača podizati “evergreen” zvijezda, Jasna Zlokić, uz druge goste iznenađenja.

Uz to su iz Hajduka još jednom podsjetili sve navijače da na stadion dođu u bijelim majicama kako bi uz snagu i zajedništvo ispratili staru i zaželjeli sreću u novoj sezoni. (jr)

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 06:01