DUJE KLARIC/CROPIX Cropix
OGLASIO SE

Zdravko Mamić nahvalio Zvezdu, a onda progovorio o Hajduku: ‘Bojim se da bi ove godine mogli ‘ukrasti‘ naslov‘

Povukao je paralelu sa situacijom koja se događa u Srbiji nakon oslobađanja Zvezdana Terzića
Piše: SNObjavljeno: 01. kolovoz 2023. 08:51

Viši sud u Beogradu oslobodio je generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića optužbi za zloupotrebu položaja u prodaji nekadašnjih igrača OFK Beograda. Niz pohvala na račun Terzića nakon oslobađajuće presude uputio je i Zdravko Mamić koji je u razgovoru za portal MaxBet Sport istaknuo da se u Zvezdi vidi Terzićeva vizija.

- Pratim europske koeficijente gdje se jasno vidi kakvu je momčad Terzić napravio. U privatnom razgovoru jasno mi je rekao svoj plan i viziju koja se postepeno razvija. Naravno, zaslužan je i predsjednik Vučić. Zvezda ove godine igra izravno u Ligi prvaka, momčad je vidno pojačana. Ne treba sada očekivati ​​neka čuda, ali Terzić mi je rekao kakav je projekt i da je vrlo ambiciozan - rekao je Mamić pa nastavio:

- Nisam ih (Zvezdu) pozorno pratio ove sezone, ali vidio sam da su osvojili turnir u Rusiji, da su s 5:0 porazili Fiorentinu...

Mamić je nakon toga povukao paralelu s Dinamom u Hrvatskoj, gdje smatra da bi Partizan zbog dominacije njihovih rivala iz Beograda, mogao čekati na naslov gotovo 20 godina, poput Hajduka.

- Hajduk je slavio punoljetnost, sada su ušli u 19. godinu. Ako Zvezda ispuni svoj plan siguran sam da će i Partizan ‘‘proslaviti‘‘ punoljetnost. Ako kojim slučajem Dinamo postane prvak Hrvatske, Hajduk neće biti prvak još 19 godina. Sada im je šansa i bojim se da će ove godine nekako ukrasti naslov ispred Dinama - zaključio je Mamić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. svibanj 2024 14:06