Željko Sopić

 GORAN MEHKEK Cropix
ZANIMLJIV ODGOVOR

Željko Sopić na klupi Hajduka? ‘Ljudi, to bi bio opći kaos, opće ludilo. Ja sam navijač...‘

Bivši trener Gorice i Rijeke komentirao je mogućnost preuzimanja Bijelih
Piše: SNObjavljeno: 25. listopad 2024. 07:26

Željko Sopić je gostovao u Tribininom podcastu u kojem je odgovorio na brojna zanimljiva pitanja. Između ostalog, bivšeg trenera Gorice i Rijeke pitali su i potencijalnom preuzimanju Hajduka. Vidi li se Sopić jednog dana na klupi Bijelih?

- Ljudi krivo shvaćaju neke stvari. Meni je Hajduk jako drag klub. To što sam ja rođen u Zagrebu i navijač sam Dinama, to je tako. Ja to nikad neću skrivati. Nikad ne znaš što će se dogoditi - rekao je Sopić pa nastavio:

- Ljudi, ja sam navijač Dinama, znači... Poznavajući hrvatsku državu, moglo bi biti puno problema. Bolje da neke stvari ne komentiram. Poznavajući sebe, dosta sam temperamentan i oni dolje su temperamentni. Ne znam bi li se sve to moglo uklopiti. To je takozvani opći kaos, opće ludilo, a ja nisam baš neki koji voli slušati. Ne kažem da što je na umu to je na drumu, da ne razmislim o nekim stvarima, ali jednostavno imaš neke postulate posla i življenja, kako živiš i sad nisam baš uvijek ravno", zaključio je tu temu.

Sopić je u karijeri igrao za NK Zagreb, Borussiju Mönchengladbach, Ahlen, Slaven Belupo i Lokomotivu, a od 2011. je, nakon kraja karijere, postao trener. Vodio je najprije Rudeš, pa Dinamo 2 i Dinamo u tri utakmice kao privremeni trener. Radio je i u Al-Ainu i Sabahu, a onda se vratio u Hrvatsku i preuzeo Goricu iz koje je otišao u Rijeku. Trenutno nema klub.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. listopad 2024 07:26