Tonći Kukoć

 BOZIDAR VUKICEVIC Cropix
BEZ DLAKE NA JEZIKU

Zločesti dečko HR nogometa opet opleo po Hajduku: ‘To im je jedna od najvećih gluposti zadnjih godina‘

‘Eduok? Što je on doprinio Hajduku? Više su za klub dale žene koje čiste, peru i kuhaju.‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. listopad 2022. 11:47

Razoran udarac, fina tehnika, dobra sposobnost odlučivanja u brzini nogometne igre... Sve je to samo dio nogometnog repertoara kojeg pruža Tonio Teklić. Dijete Hajduka skrasilo se u Varaždinu, a četiri pogotka i jedna asistencija u zadnjih pet kola HNL-a samo su nagnali kritičare da se još jednom zapitaju - zašto ga je Hajduk tek tako pustio.

Utakmica protiv Istre (1:1) samo je bila otponac za to da Tonći Kukoć, još jedan bivši Hajdukov nogometaš na svom Facebook profilu, na kojem se često oglašava, napiše crticu o Tekliću, Hajduku i još ponekom sličnom slučaju...

- Puštanje Teklića je jedna od najvećih Hajdukovih gluposti zadnjih godina. Zadnjih nekoliko godina u Hajduk su dolazili igrači koji nisu imali kvalitetu da nose bijeli dres, bilo je i onih koji su lijepili pršut na čelo, pa ih je klub trpio, davao im šansu za šansom, zar je moguće onda da nismo mogli istrpjeti našega igrača, iz omladinskoga pogona, Teklića? Bar posudba, pa povratak u klub, a ne da ga se pusti i raskine ugovor sa njim - piše Kukoć pa dodaje:

image

Tonio Teklić

ZELJKO HAJDINJAK Cropix

- Eduok potpisao ugovor 2019., i u 3 godine odigrao 36 utakmica, uzeo Hajduku više od 1,5 milijuna eura. Što je doprinio Hajduku? Ništa, više su žene koje čiste, peru i kuhaju doprinijele za klub. I nažalost on je jedan od mnogih. Nitko ne može sa sigurnošću reći da će klub zaraditi na mladom igraču, ali Teklić je sigurno taj za kojega se isplati riskirati sve. U Varaždinu trljaju ruke i zahvaljuju se Mindagasu ili kako se već zove. Naravno da Varaždin zadovoljno trlja ruke. Većina mu je predviđala borbu s Istrom za ostanak u HNL-u, a evo njega s Teklićem kao tihim vođom na četvrtom mjestu, bori se za Europu - napisao je Kukoć.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 01:43