FRANCO ROMANO Nurphoto Via Afp
BLIŽI SE POVRATAK

Znači li ovo da Nikola Kalinić napokon dolazi u Hajduk? Ovo je jako dobar znak za navijače Hajduka

Verona pretražuje tržište kako bi nadomjestila Kalinićev odlazak i popunila napadački segment
Piše: Slaven Alfirević/Slobodna DalmacijaObjavljeno: 23. siječanj 2022. 23:08

Igor Tudor je u Splitu, a Nikola Kalinić je ostao u Veroni!? To je u biti dobra naznaka za navijače Hajduka.

Jer, Tudor može iskoristiti slobodne dane da skokne kući, a Kalinić u Veroni baš ovih dana ima posla. Važnog posla!

U Italiji je pauza u prvenstvu idućeg vikenda, pa je Tudor nakon utakmice protiv Bologne (2:1, pogodak Kalinića za pobjedu) dao svojim nogometašima nekoliko slobodnih dana i došao je u Split, a Kalinić je ostao u Veroni dogovoriti se sa čelnicima oko svog statusa.

A to znači, da se dovrše pregovori oko njegove nakane povratka u Hajduk.

Čelnici Verone znaju za Kalinićevu želju i o tome pišemo svaki dan, Hajduk ga pak željno i spremno čeka, ali nije do „bijelih” da poguraju transfer. Nego se Kalinić ima odvezati od Verone i javiti da – stiže.

image
DAVIDE CASENTINI/IPA/PA IMAGES/PROFIMEDIA Davide Casentini/Ipa/Pa Images/Profimedia

Nema posebnih uvjeta u dolasku u Hajduk, samo da se odveže od Verone. Trener Tudor neće praviti problema oko odlaska svog napadača, premda ga visoko cijeni, a i Kalinić mu golove zabija, međutim uvažava njegovu želju da se nakon pustih godina inozemstva vrati doma.

Uostalom, zna i Tudor kako je to kad se nakon devet godina Italije vratio u Hajduk te 2007. godine i dogovorio povratak u hotelu Park s tadašnjim predsjednikom „bijelih” Brankom Grgićem.

Sad su, rekli bismo, Nikola Kalinić i Lukša Jakobušić otprije u čvrstom dogovoru, samo još treba „odrišit cimu” od Verone i zaplovit prema matičnoj luci.

Verona bi pogledala na tržištu kako nadomjestiti Kalinićev odlazak i popunit napadački segment (Simeone protiv Juventusa 6. veljače mora pauzirati zbog žutih kartona), pa da uzmu tog još jednog napadača kakav im danas Kalinić figurira.

Novosti pravih nema, ali zapravo ima: dan smo bliži raspletu i neka vas ne brine što je Tudor u Splitu.

Linker
15. svibanj 2022 01:04