DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
REAKCIJE TRENERA

Kopić: ‘Ne mogu biti skroz zadovoljan, a njega bih posebno pohvalio‘; Tadić: ‘Izgubili smo bodove u prvom dijelu‘

Nakon utakmice Dinama i Hrvatskog dragovoljca u Maksimiru oglasili su se treneri
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 03. travanj 2022. 20:26

Dinamov junak bio je Komnen Andrić. Zabio je gol, koji je, zapravo, prelomio utakmicu, nakon toga Modri su "ubili utakmicu".

- Izuzetno loše smo ušli u utakmicu, a onda smo do poluvremena stvorili nekoliko polušansi. Tek tada smo se konsolidirali, dogovorili se na odmoru da izađemo puno bolje u nastavku i to smo i odradili. Poslije je bila sve rutina - rekao je Andrić, koji je imao i veliku šansu u prvom dijelu, tada se proslavio Šubarić.

- Bio sam malo kratak na toj lopti, jedva sam je i dohvatio, mogao sam i morao bolje. Čestitam golmanu na odličnoj reakciji.

Trener modrih nogometaša je govorio...

- Ušli smo teško, nismo bili pravi. Stvorili su nam nekoliko šansi, protok lopte bio je spor, reakcija po izgubljenoj lopti nije bila kvalitetna. Nakon toga smo se stabilizirali, a u nastavku smo bili bolji, zabili gol, dominirali i zasluženo pobijedili. Nismo bili pravi, ne mogu biti do kraja zadovoljan zbog tog prvog dijela, ali kad se podvuče crta osvojili smo tri boda, idemo dalje. Imali smo problema prije utakmice, Šutalo je bio dosta opterećen, odlučili smo ga rasteretiti, Franjića smo isto izvadili iz igre, Lauritsen ima manje probleme, bit će za nekoliko dana O.K., Ademi se žalio na virozu... No, sve su to igrači Dinama, svi koji su istrčali dali su sve od sebe, a posebno bih pohvalio Baturinu. Slijedi nam Rujevica, idemo odraditi kvalitetan tjedan i doći u Rijeku potpuno spremni - kazao je Kopić.

Trener gostiju Dragan Tadić bio je realan...

- Imali smo prvih 25 minuta više prilika, izgubili smo bodove u prvom poluvremenu. Nije alibi, osam igrača nam je bilo u mladim reprezentacijama, ne mogu biti nezadovoljan dečkima, odigrali su dobar nogomet. Dinamo je dodao gas, ali tada smo dobro parirali, primili dva nesretna gola.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 05:15