DAMJAN TADIC/CROPIX
NOVI DRESOVI

Ukrajinska nogometna reprezentacija idući vikend na Maksimiru!? Ne, nego Hrvatski dragovoljac...

Svi ti dresovi će na aukciju i sav prihod od njihove prodaje uplatit će se za djecu Ukrajine
Piše: Slavko KonopljakObjavljeno: 27. ožujak 2022. 11:44

Trener Hrvatskog dragovoljca, Dragan Tadić reprezentativnu stanku iskoristio je za mini pripreme, koje su itekako bile potrebne za fizički temelj igrača koji nisu u potpunosti prošli zimske pripreme, a i onim igračima koji su se priključili momčadi tijekom prvenstva (Marko Brtan, Mario Veljača), da fizički malo ojačaju.

U dosad odrađenih sedam dana priprema utkana je jedna kontrolna utakmica s hrvatskim drugoligašem Kustošijom (0:1). U dvoboju s “davljenikom” Kustošijom, premda je poražen, pričuvni sastav Crnih bez čak osam standardnih igrača koji su angažirani u raznim selekcijama, niti je razveselio, niti razočarao ljubitelje nogometa, a ni stručni stožer.

Osim izborenog kaznenog udarca (Leon Perić), koji nije realizirao inače stabilni kapetan momčadi Valentino Majstorović, Dragovoljac nije imao nijednu veću priliku za pogodak. Puno se očekivalo od talentiranog Veljače, koji se oporavio od ozljede, ali se u drugom poluvremenu, kada je dobio priliku, nije niti jednom pojavio u prilici za pogodak.

Dakle, trener Tadić iz ove utakmice može povući samo jedan zaključak, u nedjeljni dvoboj s Dinamom morat će ući samo s reprezentativcima, kojima će se priključiti vratar Šubarić, Brtan, Majstorović i Hodža.

Protiv Dinama će igrači Hrvatskog dragovoljca igrati u žutoj garnituri dresova, čiji je novi dobavljač Macron, odnosno u bojama ukrajinske nogometne reprezentacije. Sigećani će se u toj boji dresova pojaviti još triput u domaćim dvobojima s Lokomotivom i Šibenikom te u Osijeku, a poslije domaće utakmice sa Šibenikom svi ti dresovi će na aukciju i sav prihod od njihove prodaje uplatit će se za djecu Ukrajine.

image

Dresovi u počast Ukrajini

NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 06:23