Prince Mumba u dresu Zambije

 SYDNEY MAHLANGU/BACKPAGEPIX/PA IMAGES/PROFIMEDIA
AKTIVNI U PRIJELAZNOM ROKU

Argentinac se gotovo sigurno vraća u hrvatskog prvoligaša, a stiže i štićenik legendarnog Vatrenog?!

Radi se punom parom, očito je da će biti još novih igrača do kraja prijelaznog roka
Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 23. srpanj 2022. 17:57

Gotovo je sigurno da će se početkom sljedećeg tjedna u Pulu vratiti Facundo Caceres!

Argentinski veznjak, koji je bio na posudbi iz Veleza II, vratio se krajem prošle sezone kući. Kad se pregovarao povratak zapelo je s njegovim agentom oko visine plaće za novu posudbu. Sada je to razriješeno i Caceres bi trebao biti pojačanje jer se takvim postupno nametao u 18 utakmica prošlog prvenstva. Time će Garcia pokriti željenim igračem dio deficita u veznom redu, gdje je kapetan Blagojević otpao zbog ozljede na duže vrijeme.

Kako saznajemo iz krugova bliskih legendi Vatrenih Aljoši Asanoviću, koji je danas izbornik Zambije, jedan od njegovih štićenika dolazi u Istru. Radi se o veznjaku “niskog težišta, hitrom i tehnički potkovanom”, za kojeg se očekuje da će dobiti vizu za let u ponedjeljak prema Hrvatskoj.

Trebao bi to biti Prince Mumba, 21-godišnjak, koji je skupio 9 utakmica za reprezentaciju Zambije, uz jedan pogodak. Njegov klub je Kabwe Warriors. Caceres, Mumba, kao i Lauš, Kopljar, isto su godište (2001.).

U petak je pulski prvoligaš objavio još dva sporazumna raskida ugovora i to s Gideonom Acquahom i Dinom Kapitanovićem. Tako se brojka bivših igrača Istre u novoj sezoni penje na 16. Očito je da u pulskom prvoligašu oslobađaju proračun za nove igrače, kojih je do sada devet, bez Caceresa i Mumbaea.

Kako se već prije najavilo da se traže rješenja za Obanora, Navarra i Collaa, očito je da će biti još novih igrača do kraja prijelaznog roka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 10:18