Igor Bišćan

 GORAN SEBELIC Cropix
IZJAVE TRENERA

Bišćan vidno nezadovoljan: ‘Nismo ni zaslužili više‘; Garcia: ‘Ovo je veliki kompliment našoj momčadi‘

‘Ušli smo sporo u utakmicu, domaći su se nametnuli. Zašto je tome tako ne znam, analizirat ćemo sve‘
Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 22. travanj 2023. 19:58

Prvi se pred novinarima ukazao Igor Bišćan. Vidljivo nezadovoljan viđenim jer Dinamo je prvi put pod njegovom trenerskom palicom ostao bez bodova, odigravši 0:0 u Puli.


- Teška i čvrsta utakmica. Dugo smo tražili ritam svoje igre, dohvatili smo ga tek u drugom dijelu prvog poluvremena. Moram reći da je tome zaslužan i naš protivnik, koji nam se od početka nametnuo svojom energijom. Očekivali smo više od ove utakmice, ali moramo se na kraju zadovoljiti bodom. Nismo ni zaslužili više.

Modri su ove subote u Puli djelovali usporeno, složio se s tim i trener Dinama.

image
GORAN SEBELIC Cropix


- Ušli smo sporo u utakmicu, domaći su se nametnuli. Zašto je tome tako ne znam, analizirat ćemo sve. Imamo utakmicu za četiri dana, Ristovski je požutio, postoje još neki problemi. No, ova će utakmica dobro doći da podignemo fizičku spremu. Mi za sada u nismo stanju nametnuti se u kontri. Ponavljam, moramo realno gledati stvari, i u ovoj utakmici nismo zaslužili više od tog osvojenog boda.

Gonzalo Garcia bio je vidno zadovoljniji. I to s pravom. Istra je i drugi put u mjesec dana zaustavila Dinamo, sačuvala mrežu kao i prije mjesec dana kada su pobijedili.


- Odigrali smo čvrstu i dobru utakmicu i čestitke mojim igračima. Dobro smo ušli u meč, potom smo imali fazu kad smo patili, izdržali njihov pritisak, šanse su imali oni, potom i mi. Dečki su bili kompaktni, taktički su odradili sve po dogovoru i potvrdili smo dobru formu iskazanu i u Splitu protiv Hajduka, i u Varaždinu."

Igra je bila i bolja nego kad se pobijedilo Dinamo prije 35 dana?


- Je, slažem se, tehničko-taktički bilo je to bolje. Dinamo je odlična momčad, vidjelo se u prošlih par utakmica što mogu, utoliko je ovaj rezultat i igra veliki kompliment i našoj momčadi.

Matheus se ozlijedio, Galilea požutio...?


- Matheus je, čini mi se, ozlijedio mišić. On kaže da je od udarca, vidjet ćemo, ali bojim se da ćemo ga izgubiti na duže vrijeme. Bakrar? Odigrao je odličnu utakmicu, u onoj šansi čini mi se da je gledao na drugu stranu, ali nije bio siguran da li dodati ili ne, s obzirom na suparnika. Idemo dalje, okrećemo se Osijeku...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
10. svibanj 2024 10:33