GORAN SEBELIC Cropix
NESLUŽBENO DOZNAJEMO

Ercegu potvrđena drakonska kazna! Evo kada bi se trebao vratiti na travnjak i na što su se žalili iz Pule

Komisija za žalbe HNS-a navodno je odbila sve argumente kluba i igrača
Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 28. ožujak 2023. 17:36

Žalba Istra 1961 i Ante Ercega na drakonsku kaznu pulskom napadaču nije urodila plodom. Komisija za žalbe HNS-a, kako neslužbeno doznajemo, odbila je sve argumente kluba i igrača, te će Erceg tako biti suspendiran do 13. svibnja. Tada stječe pravo nastupa upravo protiv Rijeke, s kojom je i počinio disciplinski prekršaj.

Inače, u pulskom klubu su isticali u žalbi kako je neistina dio inkriminacije, temeljem zapisnika (delegat-sudac), kako je Erceg vrijeđao suca nakon utakmice. Igrač je nakon isključenja otišao u svlačionicu, a suca nije mogao više "kontaktirati", jer je isti na kraju utakmice otišao na potpuno drugu stranu tribine, u sudačku svlačionicu.

Inače, u utorak je navijačka skupina KN Demoni obilježila 31.rođendan. Zgodno je pripomenuti kako su Demoni u subotu uzvratili podršku navijačima Šajetama iz Poreča, pridruživši se snažnom navijačkom glasu navijanja za porečki Jadran u dvoboju s liderom imenjakom iz Ploča. Domaći su slavili 1:0. Prije toga Šajete su bile uz Demone na Sjeveru Drosine na utakmici Istre. Lijepa je to gesta i pozitivna povezanost navijačkih tabora iz Istre...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 17:37