Gužva na kraju dvoboja Hajduka i Istre 1961

 ANTE CIZMIC Cropix
ISTRAGA U TIJEKU

Hajduku prijeti nova velika kazna! Policija se umiješala u incident s kraja utakmice, objavljeni detalji

Kada se počinitelj otkrije, čeka ga prekršajna prijava i zabrana dolaženja na utakmice Hajduka
Piše: Ivica MarkovićObjavljeno: 04. rujan 2023. 11:53

Splitska policija provodi kriminalističko istraživanje incidenta koji se dogodio u posljednjim sekundama utakmice Hajduk - Istra 1961, igrane u subotu na Poljudu. Tada je Šveđanin Nils Eric Roland Björkander, pričuvni igrač gostujuće momčadi, pogođen tvrdim predmetom. Potekla je krv, a nesretni nogometaš je morao biti odveden na šivanje.

Kako doznajemo policija pregledava nadzorne kamere i obavlja obavijesne razgovore pokušavajući utvrditi tko je odgovoran za primitivno ponašanje i za ozljeđivanje švedskog nogometaša. Primitivac koji je bacio tvrdi predmet, s kojim je pogođen Šveđanin, najvjerojatnije se nalazio na dijelu zapadne tribine, odnosno na jednom od dva sektora G ili E, koji su najbliže mjestu na kojemu je igrač Istre pogođen, piše Slobodna Dalmacija.

Također, u trenutku ‘ispaljivanja projektila‘ ‘snajperist‘ se nalazio na nižim dijelovima tribine, odnosno bliže samom terenu.

Hajduka, koji je odmah po završetku utakmice izrazio žaljenje zbog incidenta, zasigurno očekuje velika kazna.

Osoba koja je izazvala incident, ako bude pronađena, najvjerojatnije će dobiti prekršajnu prijavu i zabranu dolaska na utakmice Hajduka, u trajanju od dvije godine.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 20:48