Sergej Jakirović

 DAMIR KRAJAC Cropix
NAKON POBJEDE

Jakirović progovorio o ozljedi dinamovca pa poslao jasnu poruku Luki Modriću: ‘Sve je na njemu...‘

Tramzzani je kazao da njegova momčad napreduje te da mora učiti iz pogrešaka
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 07. travanj 2024. 19:51

Dinamo je uspješno odradio zadatak u 29. kolu SuperSport HNL-a nasuprot Istre. Domaći sastav u Maksimiru je slavio s visokih 4:1 pogocima Vidovića, dvaput Brodića te Špikića, dok je s druge strane bio precizan Filet.

Trener Dinama Sergej Jakirović je nakon maksimirskog sraza kazao:

- Čestitao bih dečkima. Otvorili smo utakmicu savršeno. Kasnije smo željeli nastaviti u tom ritmu. Onda smo previše gurali u sredinu gdje je Istra bila najgušća. Možda nismo bili strpljivi u fazi napada što je bio jedan od zahtjeva. Primili smo gol iz tehničke greške. Nakon toga smo dodali gas i zabili drugi gol. U poluvremenu smo se dogovorili da što prije pokušamo riješiti utakmicu. To smo i uspjeli. Imala je i Istra prilika, ali mi smo zasluženo pobijedili.

image

Sergej Jakirović

DAMIR KRAJAC Cropix

Ozljeda Pierre-Gabriela?

- Osjetio je aduktor. Vjerujem da nije ništa strašno. Vidjet ćemo u ponedjeljak kad obavi pregled.

Igra s dva napadača?

- Mislim da izgleda dobro, još neke stvari treba uigrati. Imamo sad tjedan dana do utakmice s Goricom. Trenirat ćemo i dalje taj sustav.

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu

Luka Modrić?

- Imalo bi smisla. Na Luki je odluka.

Problemi u obrani?

- Svjesno smo ostavljali Kadušića samog pa da se Perković izvlači i pokriva. Bilo je malo problema s tim pa smo onda spuštali Vidovića dolje i izgledalo je bolje.

Trener Istre Paolo Tramezzani je kazao:

- Prvih 45 minuta smo bili u igri, izjednačili smo i onda smo primili drugi gol u periodu naše najbolje igre. Pokušali smo nešto u drugom poluvremenu, ali bilo je jako teško kad smo primili treći gol. Mislim da napredujemo, moramo učiti iz grešaka i moramo nastaviti biti pozitivni da bismo se što bolje pripremili za Rijeku sljedećeg vikenda.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. travanj 2024 21:04