Branko Đukić je samo trenirao za Istru

 DUSKO MARUSIC/CROPIX Cropix
BEZ ITI JEDNOG NASTUPA

‘Komedija ili tragedija?‘ Mediji iz susjedstva se čude pozivu u reprezentaciju igrača iz Prve HNL

Ironično zaključuju da je izbornik njegov talent možda prepoznao na treninzima
Piše: Emir FulurijaObjavljeno: 17. ožujak 2022. 22:40

"Komedija ili tragedija? Igraču Istre bez minutaže poziv u mladu reprezentaciju BiH". Tim je naslovom bosansko-hercegovački portal SportSport.ba ispratio poziv igraču Istra 1961 Branku Đukiću za kvalifikacijske utakmice U21 selekcije BiH za utakmice protiv Luksemburga i Italije.

SportSport.ba ističe kako za Đukića vjerojatno nisu čuli ni najzagriženiji ljubitelji Prve HNL, a sve obrazlažu činjenicom da ovaj nogometaš u ovoj sezoni u hrvatskom prvenstvu nije upisao niti jedan nastup, a samo je dva puta bio na klupi za rezerve.

Dodaje se i činjenica kako je Đukić prošle sezone bio član za Rudeša, a u Drugoj HNL je nastupio u ukupno 10 utakmica upisavši sve zajedno 62 minute. No, to je bilo dovoljno izborniku Slobodanu Starčeviću da ga pozove za predstojeće utakmice.

"No, bez obzira na gore navedene podatke, postoji mogućnost da je Đukić neotkriveni talent kojeg su na treninzima Rudeša i Istre otkrili skauti naše reprezentacije pa će biti zanimljivo vidjeti što će pokazati u sljedećim utakmicama", pomalo ironično zaključuju na SportSportu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 15:36