VOJKO BASIC Cropix
REAKCIJE TRENERA

Tramezzani najavio pojačanje, Gattuso poručio: ‘Kad nećemo stvarati šanse, mogu ići doma‘

"Imamo vrline i mane, ali imamo i identitet, na dobrom smo putu", rekao je trener Hajduka
Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 25. kolovoz 2024. 21:09

Trener Istre Paolo Tramezzani bio je zadovoljan nakon remija protiv Hajduka (1:1).

- Igrali smo protiv jakog suparnika i zadovoljan sam kako je momčad reagirala. Imali smo ideju da imamo jednog igrača više u obrani "slobodnog" kako bismo omogućili Heisteru da sačuva energiju u igri prema naprijed. Duh mojih igrača bio je pravi, Majkić je odlično branio i to nije za nas novost - počeo je Tramezzani.

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu

Dojam je, nastavio je, da je njegova momčad nakon gola malo pala, ali se onda opet podignula.

- Lawalov izlazak bio je hendikep za nas jer nam je jako važan igrač za strukturu igre. Tijekom idućeg tjedna, dojam je, dobit ćemo novog igrača koji će nam biti od velike koristi. Ne mogu reći je li to gotovo, to je stvar kluba, ali vidio sam ga, tip je "box to box". Što se ozljede Lawala tiče, trebamo sačekati dva dana da bi se napravila dijagnostika. Osjetio je nešto u mišiću, sad treba vidjeti o čemu je riječ.

Ni Gennaro Gattuso nije djelovao nezadovoljan nakon remija u Puli.

- Znali smo da nas čeka teška utakmica sa suparnikom koji, otkako je vođen od Paola Tramezzanija, igra vrlo agresivno, igrač na igrača po cijelom terenu. Sada su bili nešto drugačiji. Mi smo stvorili puno šansi, ali ih nismo realizirali. Kad momčad ne stvara prilike, onda trener može ići kući. Pokazali smo da imamo vrlina i mana, s time da je plusova puno više. Nije lako raditi u Hajduku, niti igrati, ovo je klub koji sa sobom nosi ogroman pritisak i treba se znati nositi s time. Radimo dva mjeseca da budemo bolji. Imamo identitet igre i trebamo nastaviti dalje raditi, ići od utakmice do utakmice.

Linker
05. rujan 2024 11:02