Slavko Blahojević ostaje u Puli

 GORAN SEBELIC Cropix
KADROVSKA RIJEŠENJA

Velika vijest za navijače HNL prvoligaša: Kapetan produžio ugovor, i sljedeću sezonu će predvoditi momčad

Istra 1961 jeprodužila ugovor sa Slavkom Blagojevićem kojem će sljedeća sezona biti osma u Pouli
Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 28. lipanj 2024. 21:40

U petak je Istra 1961 produžila ugovor s kapetanom Slavkom Blagojevićem i to do lipnja 2025. godine. Za “ratnika” iz Otoka, koji je skupio 188 nastupa za Zeleno-žute (uz 12 pogodaka i 14 asistencije), bit će to osma sezona u dresu Istre. Njegov ostanak je tražio Paolo Tramezzani, a sljedeći na redu je Marijan Ćorić, čije se potpisivanje očekuje idućeg tjedna.

Saša Bjelanović radi na ostanku Devetaka u Puli i to je praktično riješeno s Palermom. Isto tako dobro teku pregovori s Empolijem, pa je vrlo vjerojatno da će Ekong naposljetku ostati na Drosini, pod uvjetom da ne dođe neka mega ponuda Talijanima ili igraču.

U ponedjeljak će na pripreme stići i tri nigerijska mlada igrača, o kojima iz Akademije koja je osigurala dolazak Lawala i Ayume govore s velikim respektom kad je u pitanju talent i fizička moć.

Na prozivci će biti i dva stopera, iz Švicarske odnosno Njemačke. Švicarca trener Tramezzani zna jer mu je bio igrač i on treba samo pokazati da je zdrav. Nijemac hrvatskog podrijetla je mlađi (22) i prati ga procjena zanimljivog potencijala. Trener Istre će dati svoj sud.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. lipanj 2024 21:42