Nenad Bjelica

 GORAN SEBELIC Cropix
ZAKOPALI RATNE SJEKIRE

VIDEO Metež i kaos u Puli: Sukobili se Bjelica i Tramezzani, pa sve zaključili zagrljajem

Došlo je do naguravanja i gužve, a veću su eskalaciju uspjeli spriječiti redari
Piše: SNObjavljeno: 19. listopad 2024. 21:05

Istra 1961 i Dinamo odigrali su ludu utakmicu u desetom kolu SuperSport HNL-a. Domaćine je u vodstvo u smiraju prvog poluvremena doveo Mateo Lisica, a u drugom poluvremenu uslijedila je prava drama.

Modri su brzo izjednačili preko Arijana Ademija u 52., a svega dvije minute kasnije Beyatt je vratio prednost Istri. Zeleno-žuti u 64. su ostali s igračem manje kada je Stephane Keller zaradio drugi žuti karton. Končanih 2:2 postavio je Sandro Kulenović iz kaznenog udarca u 80. minuta.

Susret pun tenzija s čak devet žutih kartona kulminirao je posljednjim sučevim zviždukom. Treneri Paolo Tramezzani i Nenad Bjelica tijekom cijelog su susreta ‘ludovali‘ uz klupu, posebno se tu isticao talijanski strateg, a završetkom susreta došlo je i do manjeg fizičkog obračuna spomenutog dvojca.

‘OBRAČUN‘ POGLEDAJTE OVDJE

Sve je navodno zakuhao igrač Istre Giorgi Gagua, koji je nešto dobacio Bjelici, što je izazvalo reakciju oba stožera. Sukob nije direktno prikazan u prijenosu, međutim poznato je da je došlo do naguravanja i velike gužve, koju su, pak, prije veće eskalacije uspjeli spriječiti redari. Bjelica i Tramezzani su, na kraju krajeva, ako je suditi po kadrovima s prijenosa, zakopali ratne sjekire i u konačnici se pozdravili zagrljajem.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. listopad 2024 21:47