Promašaj Kalika protiv Istre 1961

 SCREENSHOT: MAXSPORT
ZICER U NADOKNADI

VIDEO: Promašaj koji je hajdukovce bacio u očaj. Pogledajte kako je Kalik prebacio cijeli gol

Hajduk nije uspio povezati dvije pobjede u HNL-u nakon slavlja protiv Varaždina u prošlom kolu
Piše: SNObjavljeno: 25. kolovoz 2024. 22:30

Hajduk nije uspio povezati dvije pobjede u HNL-u, nakon što su u prošlom kolu svladali Varaždin na Poljudu 2:1, nisu uspjeli slaviti protiv Istre 1961 u Puli.

Već na samom početku utakmice Bijeli su doživjeli šok, u 57 sekundi susreta Marcel Heister zabio je za vodstvo Zeleno-žutih i bacio tribine u trans. Splićani su tražili izjednačenje, no izluđivao ih je sjajni vratar Istre Lovro Majkić, koji je upisao nekoliko spektakularnih obrana u prvom dijelu.

Hajduk je napokon uspio izjednačiti u 60. minuti kada je Marko Livaja glavom pospremio loptu u mrežu. Nakon toga, Splićani su svim raspoloživim silama krenuli po pobjednički zgoditak, a najbliže tomu bili su u petoj minuti nadoknade.

Nakon ubačaja s lijevog krila, Rokas Pukštas je glavom spustio loptu na otprilike sedam metara od vrata, Anthony Kalik se našao sam pred Majkićem, ali je pucao visoko preko gola iz neposredne blizine i propustio preokrenuti susret u korist Hajduka.

Hajduk će u petom kolu na Poljudu odigrati derbi protiv Osijeka, a Istra 1961 će na put u Koprivnicu gdje ih čeka Slaven Belupo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. rujan 2024 11:02