PAUN PAUNOVIC Cropix
REAKCIJA PUBLIKE

Bijeli nakon debakla došli pred Torcidu, oni ih ‘počastili‘ zvižducima, legenda napustila ložu prije poluvremena

Svoje negodovanje, najvatreniji navijači na Poljudu izvjesili su transparent: Igrajte pi***ce
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 05. ožujak 2023. 17:35

Nakon što su u srijedu trijumfom kod Osijeka (2:1) osigurali mjesto među četiri najbolje ekipe u Kupu, Hajdukovci su pak pred svojom publikom doživjeli novi poraz ove nedjelje u 24. kolu Supersport HNL-a. Lokomotiva je na Poljudu slavila 4:3.

Navijači su tijekom cijelog susreta sporadično pokazivali svoje nezadovoljstvo, posebno nakon što je Luka Stojković u 28. minuti zabio za 2:0, a samo nekoliko minuta kasnije Silvio Goričan za povećanje vodstva, međutim taj je pogodak poništen zbog zaleđa.

Igrači su nakon posljednjeg zvižduka otišli pred sjevernu tribinu pozdraviti navijače, a dočekali su ih gromoglasni zvižduci i negodovanje. Svoje nezadovoljstvo Torcida je pokazala izvjesivši transparent na kojem je pisalo: "Vruća srca, hladne glave, tako to rade mangupčine prave, ugledajte se na juniore!", a onda i zvižducima te povicima: "Igrajte pi***ce". Podsjetimo, Hajdukovi juniori plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka za mlade nakon što su s 2:1 bili bolji od juniora Manchester Cityja.

Među nezadovoljnim gledateljima našao se i Aljoša Asanović, koji je nakon drugog gola Lokomotive, ustao sa svojeg mjesta i demonstrativno, odmahujući rukom prema okupljenima, napustio svečanu ložu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 13:07