Vladan Bubanja

 Screenshot: Nk Lokomotiva
TRANSFER NA KAJZERICI

Bivši mladi reprezentativac Crne Gore potpisao za Lokomotivu: ‘Odmah ću ga gurnuti u vatru‘

‘Skautirali‘ smo ga, zanimljiv je igrač i nadam se da će nam biti pojačanje‘, kaže trener Čabraja.
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 22. lipanj 2022. 13:52

U srijedu prije podne ugovor s Lokomotivom potpisao je Vladan Bubanja (23), dosadašnji nogometaš crnogorskog prvaka, Sutjeske iz Nikšića. Bubanja je iskoristiv na pozicijama srednjeg braniča i zadnjeg veznog igrača, visok je 194 cm i bio je mladi reprezentativac Crne Gore (do 19 i do 21. godine). Za Sutjesku je odigrao 118 utakmica (12 pogodaka, tri asistencije) i osvojio je tri naslova prvaka...

Lokosi u četvrtak u Kranjčevićevoj (18 sati) igraju drugu pripremnu utakmicu, suparnik će im biti slovenski prvoligaš Celje, a trener Silvijo Čabraja kaže:

- Igrat će i Bubanja, odmah ću ga "gurnuti u vatru", na poziciju srednjeg braniča, vidjet ćemo kako će to izgledati. "Skautirali" smo ga, zanimljiv je igrač i nadam se da će nam biti pojačanje – kaže strateg Lokosa, koji će protiv Celja koristiti manje igrača nego što je to bilo s Goricom, kad su tri različite momčadi igrale po 30 minuta.

- Sa Celjem će igrati dvije momčadi, dat ću svakoj po poluvrijeme. Iako znam veći broj putnika za pripreme u Nizozemsku, neka su mjesta otvorena i ovaj će test u četvrtak dobro poslužiti kako bismo dobili odgovore na upite za još neke igrače. Na pripreme putujemo u ponedjeljak, a konačni ću popis sastaviti nakon subotnjeg prijepodnevnog treninga. Na tom će popisu biti 26 ili 27 igrača, te trojica vratara. No, želim istaknuti da igrači koji neće ići u Nizozemsku nisu otpisani, na njih će se i dalje računati, ali situacija je takva da ne možemo više igrača voditi u Nizozemsku – kaže Čabraja.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 08:20