Samy Mmaee

 RONALD GORSIC Cropix
VELIKI HENDIKEP

Bjelicu odmah zatekle loše vijesti: Ozlijedio se prvotimac, propušta i Ligu prvaka?

Osjetio je bolove u zadnjoj loži i izvjesno je da neće igrati barem protiv Lokosa
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 27. rujan 2024. 13:15

Nenad Bjelica u četvrtak je odradio prvi trening s Modrima, a već na startu svoje nove maksimirske odiseje sudario se s prvim problemima. Naime, na utakmici s Slaven Belupom u Koprivnici ozlijedio se marokanski stoper Samy Mmaee. Ima bolova u zadnjoj loži, pa je sasvim izvjesno da neće biti na raspolaganju za utakmicu s Lokomotivom u subotu.

Teško je vjerovati da će biti u rosteru i za ogled Lige prvaka protiv Monaca, u srijedu, 2. listopada. Pisali smo već o tome da problema ima i francuski stoper Theophile. On bi također trebao preskočiti utakmicu s gradskim suparnikom, ali u plavom klubu će napraviti sve kako bi ga osposobili za sudar s Monacom. Tako da ispada da će na startu novog Bjeličinog trenerskog opusa u Dinamu, stari/novi trener morati igrati bez dosadašnjeg prvog stoperskog para. Naravno da će to biti hendikep. A da ne govorimo koliki bio da obojica ne mogu nastupiti niti protiv Monaca...

image

Samy Mmaee

RONALD GORSIC Cropix

Jasno, neki će možda kazati da je dobro da se Mmaeaa malo odmori, jer mu u zadnje vrijeme zaista nije išlo, bio je najlošija karika ionako zbunjene Dinamove obrane.

Bjelici će od stopera za Lokose ostati Bernauer, Torrente, a naravno da tu poziciju može odigrati i Stefan Ristovski. Znamo da je već dulje vrijeme izvan rostera Dino Perić, dok se Mauro Perković tek polako priključuje u trenažni proces nakon ozljede.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. rujan 2024 13:15