TOM DUBRAVEC Cropix
RIJEČ TRENERA

Čabraja nakon poraza na Poljudu progovorio i o odlasku s klupe Lokosa, pa poručio: ‘Inače ovo ne govorim‘

Osvrnuo se trener Lokomotive na utakmicu, ali i na svoju budućnost u klubu
Piše: Frane Vulas/Slobodna DalmacijaObjavljeno: 26. listopad 2024. 18:43

Lokomotiva je vrlo dugo držala bod na Poljudu, ali na koncu je ostala bez ičega. Trener Lokomotive Silvijo Čabraja je nakon 1:2 poraza u gradu pod Marjanom kazao:

- Čestitam Hajduku na pobjedi. Nikad nisam govorio da smo nezasluženo izgubili, ali mislim da smo bili čak i za nijansu bolji od Hajduka. Iz gluposti smo primili gol. Izgubili smo prije toga dva ključna vezna igrača, jednog zbog ozljede, drugi je dobio žuti karton. Igračima koji su ušli u igru trebalo je dosta vremena da uđu u ritam susreta.

Potom je Čabraja dodatno elaborirao o golu koji je odlučio pobjednika, prenosi Slobodna Dalmacija.

- Nismo se dobro skupili, Leovac i Kolinger. Tako nam se dogodilo. Ne znam je li Hajduk stvorio koju dobru šansu u drugom poluvremenu... - ispalio je Čabraja. Potom je vrlo brzo od strane sedme sile bio demantiran jer su bile šanse Livaje, Sigura prije drugog gola.

- Pa dobro, igrali smo protiv Hajduka. Naravno da će Hajduk stvoriti šanse. Ali mislim da smo primili gol koji je bio obranjiv – naglasio je Čabraja.

- Imali smo više udaraca od Hajduka, ali maltene smo dodavali Kaliniću. Imali smo inicijativu, ali sve je to bilo lagano i obranjivo. Kada dođemo do 16 metara trebali smo imati veći žar i agresiju. Nije agresija samo nekog udariti na terenu, nego da imaš želju i agresiju da zabiješ. Moramo izgarati za gol. Čop zabija zato što to želi, živi za to – kazao je Čabraja.

Nedavno ste pričali o zasićenju. Jeste li se zasitili? Ostajete li na mjestu trenera?

- To nije pitanje za mene nego za Upravu kluba, oni moraju o tome razmisliti i donijeti odluku – rekao je Čabraja, uvjerljivo najdugovječniji trener SuperSport HNL-a koji je na klupi Lokomotive više od tri godine i četiri mjeseca.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. listopad 2024 19:03