Silvijo Čabraja

 RONALD GORŠIĆ/Cropix
SLAVLJE NA POLJUDU

Čabraju dočekalo pitanje što će napraviti ako ga pozove Dinamo: ‘Svatko voli iskorak...‘

‘Lijepo je pobijediti Hajduk u ovoj nogometnoj priči pred gotovo 25.000 ljudi‘
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 16. ožujak 2024. 19:54

Lokomotiva je šokirala Hajduk i s 2:1 slavila na Poljudu. Nakon susreta pred novinare je prvi izašao trener slavljeničke ekipe Silvijo Čabraja.

- Čestitam svim mojim igračima na želji, žaru i volji koju su pokazali. Mogli smo utakmicu ranije riješiti, jer Hajduk nam do zadnjih 15 minuta ništa nije kreirao - kazao je Čabraja.

Ljuti li vas reakcija igrača kod 2:0, imali ste puno prigoda za treći pogodak?

- Čak i prvo poluvrijeme nismo imali završnicu, da su se igrači bolje spojili mogli smo postići više pogodaka. Naravno da bih htio da smo to realizirali, da nemamo problema u 90 i nekoj minuti. Nagrada? Ne vjerujem da će biti nagrada. Nije bilo posebne premije ni protiv Dinama.

Bolje igrate na proljeće nego prošle jeseni.

- Nisam ni sa jeseni nezadovoljan, punom smo neriješenih odigrali gdje nismo sačuvali prednost. U drugom dijelu nas je sreća nagradila pa smo skupili više bodova.

Je li vam najdraža pobjeda protiv Hajduka?

- Svaki put me pitaju je li mi to najveća pobjeda. Draga mi je pobjeda i protiv Rudeša. Gušt je doći na stadion, lijepo je pobijediti Hajduk u ovoj nogometnoj priči pred gotovo 25.000 ljudi. Nije prvi, ali ni zadnji put da je moja momčad pobijedila u Splitu. Imamo tri boda prednosti ispred Osijeka, ali ima devet kola do kraja.

Ako vas Dinamo pozove?

- Ne razmišljam o tome. Ja sam dijete Lokomotive, živim za taj klub. Svatko voli iskorak, vrijeme će pokazati.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 03:21