Dario Šimić, Mirko Barišić, Vlatka Peras

 CROPIX
DOZNAJEMO

Dinamo do kraja tjedna radi jedan od najvećih HNL transfera? Peras bez Šimića odradila prvu rundu pregovora

‘Nastavit ćemo ovaj tjedan, mislim da bismo mogli finiširati posao‘, kaže naš sugovornik
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 25. srpanj 2023. 19:36

Dinamo i Lokomotiva odradili su prvu rundu pregovora i prema raspoloženju na Kajzerici ovaj tjedan mogli bi zaključiti posao. Modri su blizu da kupe jednog od mladih Lokosa.

Predsjednica Uprave Dinama Vlatka Peras i šef Lokosa Božidar Šikić razgovarali su o transferu Luke Stojkovića i Lukasa Kačavende iz Lokomotive u Dinamo. Dogovor nije postignut, ali napravljen je pomak i prema informacijama koje su došle do nas pregovori će se nastaviti ovaj tjedan te bi moglo doći do dogovora, ali kako sada stvari stoje samo za jednog igrača. Iako, kad su transferu u pitanju uvijek treba pričekati da se vidi konačan ishod.

Šikić je za obojicu tražio 6-7 milijuna eura, a Dinamo nije pokazao volju da toliko uloži, međutim čini se da je voljan platiti jednoga.

- Odradili smo prvu rundu pregovara. Nastavit ćemo ovaj tjedan. Mislim da bismo mogli finiširati posao, ako ne za obojicu onda je jednog od naših igrača. No, to ovisi o Dinamu, koliko je spreman investirati – kazao nam je Šikić

image

Lukas Kačavenda i Luka Stojković

RANKO SUVAR Cropix

Ostao je zakopčan želi li Dinamo Stojkovića ili Kačavendu, no logika govori da se radi o Stojkoviću jer on je vruća roba, na meti je i Hajduka, a zaista se radi o velikom talentu koji bi mogao napraviti sjajnu karijeru. Opet, odluka je na Dinamu, u koga višu vjeruju i vjeruju li uopće da je netko od njih pojačanje. Po svemu što znamo o Stojkoviću on bi trebao biti, ako ne istog časa, nakon što prođe adaptaciju i dodatno sazrijevanje. Činjenica je da Dinamo nema jasno određen budžet za ulazne transfere te je između ostaloga i zbog toga ovog ljeta toliko pitanja oko njegovih prinova...

Zanimljivost ovih pregovora je što se predsjednica Uprave Dinama Vlatka Peras sastala sa Šikićem, a razgovorima nije nazočio Dario Šimić, član Uprave koji je zadužen za struku. Šimić radi na dovođenju igrača i pitamo se kako to da pregovori Dinama i Lokomotive idu bez njega. Koliko god je točno da Peras ima odlučujuću poziciju i da je za svaki posao potrebno njezino odobrenje.

Linker
19. svibanj 2024 11:05