Ronald Goršić/Cropix
INCIDENT U KRANJČEVIĆEVOJ

Drama na utakmici Lokomotive i Dinama, krenuo prema svlačionici pa ‘popio‘ nokaut

Ne zna se je li ogorčeni navijač htio ući u svlačionicu Lokomotive ili Dinama jer su zaštitari brzo reagirali
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 11. veljača 2024. 22:33

Nakon subotnje utakmice Lokomotive i Dinama, došlo je do gužve ispod zapadne tribine. Po izvorima iz Lokomotive i Dinama, saznali smo da je jedan posjetitelj utakmice, koji je gradski derbi gledao sa zapadne tribine, želio ući u prostor svlačionica, vikao je i želio se s nekim obračunati. Ne zna se je li želio ući u svlačionicu Lokomotive ili Dinama jer je odmah bio dohvaćen od zaštitara i dobrim udarcem poslan - na pod!

Bilo je još nekih koji su izvana nešto vikali, negodovali, psovali, ali bilo je to dosta neartikulirano, pa se zapravo i ne zna na koga su točno bili ogorčeni.

Po onome što smo za vrijeme utakmice slušali na zapadnoj tribini, najviše je ogorčenja bilo na trenera Jakirovića, ali bilo je i vrijeđanja nogometaša Lokomotive, nakon što je došlo do naguravanja između igrača, a posebno onda kad su se na kraju dohvatili Fetai i Kulenović.

image
Ronald Goršić/Cropix

Čak su od Dinamovih navijača sa zapada igrači Lokomotive bili izviždani na kraju, tako da nitko nije bio siguran kome je čovjek, koji je na kraju zaustavljen, želio “poslati poruku” u svlačionici. Međutim, osim tog jednog nezadovoljnika, nitko nije pokušao ući u prostor svlačionica dviju zagrebačkih momčadi.

Nakon što je taj koji je nastradao od zaštitara svladan, društvo se naglo umirilo, uostalom, bilo je tamo i policije, koja bi također intervenirala da je bilo potrebno i da je bilo nešto ozbiljnije.

Nogometaši Lokomotive i Dinama, kao i svi drugi iz oba kluba, mirno su nakon toga napustili Kranjčevićevu ulicu, drugih incidenata nije bilo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
11. veljača 2024 22:47